MC
A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #
Moonlight, Mistletoe, & You


Bookmark

Data

Released Listopad 2019
Format Albumi
Vrsta Modern Acoustic Blues / Modern Electric Blues / Contemporary Blues / Christmas
Dodano Utorak, 24 Prosinac 2019
Žanr Blues
Length 35:23
Broj diskova 1
Edition date Listopad 2019
Država Europa
Etiketa Concord Records
Catalog Number CRE01077
Edition details objavljeno: 18.10.2019.; producent: Keb' Mo'; snimano: Stu Stu Studio, Ocean Way Nashville, Capitol Records i Avatar Studios
Tags Concord Records Keb' Mo'

Review

Još tamo 18. listopada, diskografska kuća Concord Records objavila je prigodni, blagdanski album "Moonlight, Mistletoe, & You" poznatog blues glazbenika Kevina Moora, svima daleko poznatijeg kao Keb' Mo'. Ovo je njegov prvi album koji obrađuje prigodne božićne pjesme i obrade širem slušateljstvu manje poznatih klasika.

Četverostruki dobitnik Grammyja i poznati bluesman, Keb 'Mo' ovim svojim, doista šarmantnim prigodnim albumom "Moonlight, Mistletoe & You" isporučio nam je jedan od desetak najboljih božićnih albuma koje sam do sada uspio čuti. Kao što svi znate, tu nema neke posebne mudrolije, postoje božićne pjesme, napjevi koje potom umjetnici prenose i predaju svima nama. Sve je to poznato, nema se tu možda nešto drugo za dodati, no, vjerujte mi to zapravo uopće nije točno! Upravo suprotno!

Ono što nam isporučuje Keb' Mo' jednostavno se ne uklapau u tu uobičajenu glazbenu kategoriju. Keb' Mo' samo tako, potpuno originalno i spontano uspio je zabilježiti taj svoj posebni glazbeni ugođaj, koji zapravo samo ima božićni, blagdanski ugođaj. Album "Moonlight, Mistletoe & You" je doista poseban tonski zapis s jedinstvenim i prekrasnim pjesmama, koje nam nude i daju jednu doista osjećajnu, osobitu toplinu i apsolutno jedinstvenu autentičnost koja krasi ovog bluesmana.

Zanimljivo je kako albumom bez ikakvih problema teku i samo plove R&B, jazz i blues melodije, od kojih je čak sedam originala i tri božićna klasika, ali osmišljenih na način Keb' Moa. Produkciju je odradio sam glazbenik i na taj način sve je u njegovim rukama, a to nam garantira da ćete uz ovu glazbu odmrznuti hladnoću i ugodno se zagrijati, a njen će vam sadržaj donijeti smirenje, zabavu i osmijeh na lica.

O svemu sam Keb' Mo' kaže: “After 25 years of performing without releasing a Christmas album, I felt now was as good time as any to spread some love and compassion.”

Topli, ugodan soulfističan duševni glas Keb 'Mo'-a poziva vas da se ugodno smjestite, potom zatvorite oči, a pred vama jednostavno će se samo odjednom, onako iz prikrajka početi događati neka čudna magija, koju samo Keb 'Mo' može upriličiti. Ovih 10 pjesama, s albuma "Moonlight, Mistletoe & You", umirit će vašu dušu dok prolazite blagdanima i zapravo svu tu strku, zbrku i stres. A potom, nakon svega, uz toplu šalicu nekog napitka jednostavno zatvorite oči i opustite se. Vaše biće zapljuskivati će ogromni valovi neopisive ugode. Sretan Božić!

Mladen Lončar - Mike

Hits 1798
The Reflection « The Reflection Keb' Mo' Albumi Kronologija

Posljednje predstavljeni jazz albumi

Posljednja 102

Izvještaji



Galerija fotografija: Opća opasnost nastupila u Sisku


Donkey Hot održali samostalan koncert u SAX!-u


Urban&4 uz gudački orkestar u Splitu


Jonathan u riječkom Pogonu kulture


The Boomtown Rats nastupili u Zagrebu


Galerija fotografija: Reper Iz Sobe + Beverly Brooks u Močvari


Rog u jazzu – Fanni Pósa Quartet u Lisinskom


Boris Štok nakon 9 godina u Vintageu


Izvrsna Josipa Lisac kao domaćica u Saxu


Ocean Of Another + Survived By Nothing u VIB-u


Sjajan nastup Roberta Fonsece u Kerempuhu


Glenn Miller Orchestra u Lisinskom


Widowspeak u Močvari - sjajna večer indie glazbe


Glazbeni dox - od Ryuichija Sakamota do Nicka Cavea


Drito X - večer 2.


Drugi dan Rock Massacre Festa


Krcata prva večer desetog Drito festivala


Prvi dan Rock Massacre festa u grunge tonu


CHUIte i poCHUite kako su CHUI osvojili Split