Blues Corner

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Night Walkers su 1. studenog, preko Steeplejack Music, objavili svoj studijski album "Struttin' ".

Prije točno mjesec dana, dakle, 17. siječnja, izdavačka kuća Fantasy Records objavila je nastupni album nove mlade zvijezde u usponu, 23-godišnjeg Marcusa Kinga, "El Dorado".

Baš jučer, 14. veljače, izdavačka kuća VizzTone Label Group objavila je novi studijski album Phantom Blues Banda, "Still Cookin".

Na ovog vrlo upečatljivog glazbenika i njegov rad upozorio me moj danski kolega Kjell Andreassen (Radio Holstebro) i doista sam mu bio neizmjerno zahvalan zbog toga! I kako vrijeme prolazi, od 2016. do danas stalno pratim njegov rad i čini mi se da ćemo se još dugi niz godina družiti s njegovim doista snažnim blues rockom. Novi razlog za glazbeno druženje i uživanciju je njegov novi studijski album "Heavens To Betsy", kojeg upravo danas, 14.veljače, objavljuje njemačka izdavačka kuća Ruf Records.

Slušao sam dosta albuma, ali rijetko se događa da vas nešto totalno pogodi, oslobađa. Doista, rijetko se događa da se ostane zbunjeno gledati ispred sebe, da se priča okrene 100 na sat i da jednostavno ne znate kamo biste se okrenuli.