Blues Corner

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Prije tri dana objavljen je novi studijski album The Jason Lee McKinney Banda, "Intentions And Interpretations", u vlastitoj režiji i uz globalnu radijsku promociju Matta Kellya iz Michael J. Media Group.

Budući da ovo nije moj prvi susret s ovim glazbenikom i njegovim bendom, odlično se osjećam jer sam na svom terenu. Nekako sam odmah nakon prošlog albuma "Pieces" u sebi poželio da što prije čujemo i nešto drugo i novo. I što se dogodilo – Jason Lee i bend 7. svibnja dostavljaju nam svoj novi studijski uradak. Iako se radi o svima nama jako dobro poznatim pjesmama, sada ih dobivamo na vrlo, vrlo originalan način u prezentacijskoj formi The Jason Lee McKinney Banda. Namjerno neću spominjati pjesme jer sam popis na kraju teksta će vam se otkriti, ali ovdje ću napisati samo da ova ekipa radi sjajan posao!

Radi se o niti 47 minuta u kojima s ovih svojih ponuđenih deset pjesama JLM i njegov bend daju vrlo jasnu i čistu poruku kako rock n' blues, funk, soul i sve što ide uz njih uopće nisu za baciti, već baš suprotno! JL je impresivan pjevač i gitarist, te doista neodoljivi šarmer kada je u pitanju prezentacijska forma i oblik baš ovakve glazbene ponude koju čujemo!

Već kod prve pjesme bend ukazuje da ovdje neće baš pretjerano biti nekih skrivenih konotacija. Dragi moji blues n' rock lovers, ovdje se ide direktno u glavu i doista nema tu nikakvog muljanja, otvoreno, snažno i vrlo čvrsto baš onaj čisti rock n' blues sa sjajnim predznakom rocka! Kao i mnogi prije njega, JLM je bio na neki način pomalo iznenađen onime što mu nudi svijet glazbe. No, kada je ušao u srž stvari jednostavno više nije bilo natrag.

PREPORUKA

Moram vrlo jasno kazati da je ovo doista sjajan materijal koji pokazuje svu širinu i glazbeni interes i baštinu samog Jasona, ali i kompletne ekipe i na kraju rezultat svega je apsolutno sjajan album, koji će vam otvoriti svaka vrata i svaki prozor koji nas sve zajedno vodi u neke druge glazbene horizonte.

Više o svemu saznajte na:
www.jasonleemckinneyband.com
www.facebook.com/jasonleemckinneyband/
www.bonfiremusicgroup.com
www.instagram.com/jasonleemckinneyband
www.youtube.com/user/jasonleemckinneytv

Popis pjesama:

1. WHIPPING POST/4:35
2. GOTTA SERVE SOMEBODY/3:24
3. EVERYDAY PEOPLE/ 3:59
4. FEELIN' ALRIGHT : I'LL TAKE YOU THERE/7:22
5. NO ONE IS TO BLAME/4:51
6. ALL FOR YOU/3:39
7. LOVESONG/3:58
8. I WANNA BE YOUR LOVER/4:40
9. I WANT TO BE YOUR MAN/4:36
10. WILL IT GO ROUND IN CIRCLES : THE WAY YOU MAKE ME FEEL/5:32

(Samostalno / Michael J. Media Group)

Yours bluesy,
Mladen Loncar - Mike