Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Glazbena pop zvijezda 21. stoljeća, Taylor Swift predstavlja svoj jedanaesti studijski album „THE TORTURED POETS DEPARTMENT“ – kolekciju ogoljenih emocija spakiranih u opjevanu poeziju.

Umjetnica u novoj etapi svoje karijere patnju iz teškog životnog perioda pretače u melankolične stihove ispraćene pop zvukom sa primjesama synth-popa na kojem je radio producent Jack Antonoff, a na projektu se pridružio i umjetnik Aaaron Dessner.
„Ovo je antologija novih radova koji se osvrću na događaje, stavove i osjećaja iz jednog fatalističkog trenutka u vremenu koji je bio senzacionalan, ali istom mjerom i jako bolan. Ovaj period autorovog života je završen – poglavlje je zatvoreno i nema osvete i potrebe za dokazivanjem sada kada su rane zaliječene. Kada malo bolje pogledam, mnoge od tih rana nastale su svjesno. Ovaj pisac vjeruje da naše suze postaju svete kada se pretoče u tintu na papiru. Možemo se osloboditi svoje najtužnije priče tek kada je ispričamo. I sve što ostaje je poezija“, napisala je Taylor Swift na svom Instagram profilu.

Samo dva sata nakon izlaska 16 pjesama u okviru novog izdanja, umjetnica je bez prethodne najave slušateljima darovala još 15 potpuno novih pjesama upakiranih u izdanje „THE TORTURED POETS DEPARTMENT: THE ANTHOLOGY“ – ovaj tajni projekt je finale glazbeničine priče predstavljene kroz elegičnu poeziju.

„Jedno iznenađenje za vas u dva ujutro – „THE TORTURED POETS DEPARTMENT“ je zapravo dvostruki album! Toliko sam poezije napisala tijekom prethodne dvije godine da sam poželjela da s vama podijelim sve, tako da je sada dostupno i drugo izdanje mog albuma. Dodatnih 15 pjesama. Priča više nije moja, vaša je“, podijelila je Taylor Swift s pratiteljima svog Instagram profila.

Album dolazi nakon nagrađivanog projekta „Midnights“, okrunjenog prestižnom Grammy nagradom, a umjetnica se u međuvremenu temeljno bavi i reizdanjima svojih starih albuma – posljednji koji je dobio svoje novo izdanje je album „1989 (Taylor’s Version)“. Glazbenica se trenutno nalazi i na svojoj najvećoj svjetskoj turneji do sada pod nazivom „The Eras Tour“, a njena nepresušna inspiracija i konstantni entuzijazam i temeljnost u radu bez sumnje će je nastaviti držati na samom vrhu glazbene industrije.



Izvještaji



Galerija fotografija: Opća opasnost nastupila u Sisku


Donkey Hot održali samostalan koncert u SAX!-u


Urban&4 uz gudački orkestar u Splitu


Jonathan u riječkom Pogonu kulture


The Boomtown Rats nastupili u Zagrebu


Galerija fotografija: Reper Iz Sobe + Beverly Brooks u Močvari


Rog u jazzu – Fanni Pósa Quartet u Lisinskom


Boris Štok nakon 9 godina u Vintageu


Izvrsna Josipa Lisac kao domaćica u Saxu


Ocean Of Another + Survived By Nothing u VIB-u


Sjajan nastup Roberta Fonsece u Kerempuhu


Glenn Miller Orchestra u Lisinskom


Widowspeak u Močvari - sjajna večer indie glazbe


Glazbeni dox - od Ryuichija Sakamota do Nicka Cavea


Drito X - večer 2.


Drugi dan Rock Massacre Festa


Krcata prva večer desetog Drito festivala


Prvi dan Rock Massacre festa u grunge tonu


CHUIte i poCHUite kako su CHUI osvojili Split