Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

krajprograma"Ne pričaju o nama" naziv je novog, trećeg po redu albuma sjajnog riječkog live benda Kraj Programa, a album je od danas dostupan na svim streaming servisima i u fizičkoj prodaji. Album su objavili s istoimenim singlom i pratećim video spotom 'Ne pričaju o nama' te najavili koncertne promocije i garantiranu punk rock feštu! Na domaćem terenu live svirka je zakazana za subotu, 4. svibnja u klubu Palach, a zagrebačka za 26. travnja u Hard Placeu.

Na glazbenoj sceni Kraj Programa pojavio se pred desetak godina, a čini ga kombinacija riječko-crikveničkih bendova (MBurns, TOST) uz dodatak prodornog, ali melodičnog vokala Đine Škulić. Dosadašnji rad zabilježili su izdavanjem dvaju albuma "Kraj Programa" i "Ovdje Pripadam". Koncertno aktivni gdje god za to postoji prilika, a upravo nastupima uživo opravdavaju svoju energičnost i želju za konstantnim napretkom.
Bend kojeg krasi 'uradi sam' pristup, strpljivost, ali i kvaliteta nakon niza singlova (''Oči u oči", "Kule od karata", "Srce na dlanu", "Svaki novi dan") zaokružuje svoj dugogodišnji rad na novom albumu znakovitog naziva "Ne pričaju o nama", kojeg objavljuju s istoimenim video singlom.

Glazbu za novi singl potpisuju Igor Klanfar i Luka Filipan, dok su autori teksta Igor Klanfar i Đina Škulić. Za scenarij spota zaslužan je Igor Klanfar dok su spot snimali Domagoj Spajić i Luka Filipan koji je zaslužan i za montažu spota.
Spot otkriva duboki skepticizam prema površinskom sjaju, ističući teme poput iluzornih "strujanja brojki" i imaginarnih obožavatelja. Poruka ističe važnost autentičnosti u glazbi dok istovremeno baca svjetlo na slijepu trku za virtualnim priznanjem.



Album "Ne pričaju o nama" od danas je dostupan na svim streaming servisima kao i u fizičkom obliku, a moći će se kupiti u svim boljim music shopovima, te direktno od strane benda. Na albumu se nalazi 12 moćnih i emotivno nabijenih pjesama koje pozivaju slušatelje željne modernog zvuka, lirskog sadržaja koji smjelo opisuje svakodnevnicu da se udube u materijal i dožive ga na svoj način. Album u potpunosti autorski potpisuje sam bend. Produkciju i snimanje cijelog albuma odradio je bubnjar benda Igor Klanfar, dok mix i master potpisuje Josip Pilipić iz Silversound Studija, dodajući finalni sjaj svakoj pjesmi.



Izvještaji



Galerija fotografija: Opća opasnost nastupila u Sisku


Donkey Hot održali samostalan koncert u SAX!-u


Urban&4 uz gudački orkestar u Splitu


Jonathan u riječkom Pogonu kulture


The Boomtown Rats nastupili u Zagrebu


Galerija fotografija: Reper Iz Sobe + Beverly Brooks u Močvari


Rog u jazzu – Fanni Pósa Quartet u Lisinskom


Boris Štok nakon 9 godina u Vintageu


Izvrsna Josipa Lisac kao domaćica u Saxu


Ocean Of Another + Survived By Nothing u VIB-u


Sjajan nastup Roberta Fonsece u Kerempuhu


Glenn Miller Orchestra u Lisinskom


Widowspeak u Močvari - sjajna večer indie glazbe


Glazbeni dox - od Ryuichija Sakamota do Nicka Cavea


Drito X - večer 2.


Drugi dan Rock Massacre Festa


Krcata prva večer desetog Drito festivala


Prvi dan Rock Massacre festa u grunge tonu


CHUIte i poCHUite kako su CHUI osvojili Split