Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Danas (26. kolovoza) je objavljena dugoiščekivana suradnja Eltona Johna i Britney Spears! Plesna himna budućnosti „Hold Me Closer” – nastala remiksiranjem Eltonovog hitova „Tiny Dancer” ( i dodavanjem elemenata pjesama „The One” i „Don’t Go Breaking My Heart”) - tako je po prvi put u povijesti okupila dva legendarna imena. „Hold Me Closer” možete poslušati u nastavku.

Sjeme suradnje posijano je još 2014. godine kada se dvojac prvi put susreo na 22. tradicionalnoj Eltonovoj postoskarovskoj zabavi organiziranoj u svrhu prikupljanja sredstava za borbu protiv AIDS-a. Naknadni tweet Britney Spears iz 2015. u kojem je izjavila da je veliki fan Eltonovog klasika iz 1971. „Tiny Dancer” potaknuo je ideju za suradnju s Eltonom, a zvijezde su se ovog ljeta konačno poklopile. Nakon što je čuo prvi isječak singla ranije ovog ljeta, Elton John je znao da će Britneyin nezamjenjivi vokal kultnoj pjesmi udahnuti novi život. Britney je, nakon što joj je Elton direktno pristupio s idejom, odmah pristala na suradnju koja ujedno označava njezinu prvu novu pjesmu od 2016.

Apsolutno sam oduševljen što sam imao priliku raditi s Britney Spears; ona je istinska ikona, jedna od najvećih pop zvijezda svih vremena i zvuči nevjerojatno na ovoj pjesmi. Jako je volim i oduševljen sam onim što smo zajedno stvorili – izjavio je Elton John, dok Britney potvrđuje:

Bila sam tako počašćena kada me jedan i jedini Sir Elton John zamolio da mu se pridružim na jednoj od njegovih najlegendarnijih pjesama. Tako smo uzbuđeni što će fanovi to čuti! Hvala ti, Eltone, što si me pozvao! Zahvalna sam što mi je pružena prilika da surađujem s takvim legendarnim umom.



Izvještaji



Galerija fotografija: Opća opasnost nastupila u Sisku


Donkey Hot održali samostalan koncert u SAX!-u


Urban&4 uz gudački orkestar u Splitu


Jonathan u riječkom Pogonu kulture


The Boomtown Rats nastupili u Zagrebu


Galerija fotografija: Reper Iz Sobe + Beverly Brooks u Močvari


Rog u jazzu – Fanni Pósa Quartet u Lisinskom


Boris Štok nakon 9 godina u Vintageu


Izvrsna Josipa Lisac kao domaćica u Saxu


Ocean Of Another + Survived By Nothing u VIB-u


Sjajan nastup Roberta Fonsece u Kerempuhu


Glenn Miller Orchestra u Lisinskom


Widowspeak u Močvari - sjajna večer indie glazbe


Glazbeni dox - od Ryuichija Sakamota do Nicka Cavea


Drito X - večer 2.


Drugi dan Rock Massacre Festa


Krcata prva večer desetog Drito festivala


Prvi dan Rock Massacre festa u grunge tonu


CHUIte i poCHUite kako su CHUI osvojili Split