Blues Corner

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

brandon longshot

Brandon Santini dolazi iz Memphisa. Ovaj pjevač i vokalista istaknuo se nominacijom za BMA u bendu Delta Highway prije sedam godina. Ponuđene skladbe na ovom studijskom projektu su, zapravo, njegov debi kao soliste. I što napisati osim, IMPRESIVNO!

Dennis live

Upravo danas, 15. ožujka, pred nama je album "Live at Electric Andyland", kojeg potpisuju Dennis Brennan i The White Owls. I da, album objavljuje VizzTone Label Group.

sweet release

Možete li zamisliti kako je to kada imate informaciju gotovo dva puna mjeseca prije nego što će neki album biti objavljen, a taj neki album i nije tamo neki, već je to prvi solo album istinskog blues majstora, čovjeka koji je tako puno albuma i koncerata odradio svojim dionicama na klavijaturama da se tome uopće ne zna broj? O kome se radi? On je Reese Wynans, glazbenik koji je držao "background" velikom S.R. Vaughanu. Točno prije 13 dana, 1. ožujka, izdavačka kuća Provogue za Mascot Label Group objavila mu je album "Sweet Release".

boo tree

Još tamo 12. siječnja ove godine u najavi za 387. emisiju "Blues za vas" pisao sam: "Boo Boo Davis sprema novi album, koji će biti objavljen za Black And Tan Records. Naime, nakon obrada poznatih blues standarda na digitalnim singlovima za KuvVer Records, sada je u pripremi novi autorski album Boo Boo Davisa, koji se zove "Tree Man" i kojeg će Black And Tan Records pustiti u službeni opticaj uoči njegove predstojeće europske turneje u ožujku ove godine. Na kraju, konačni datum objave ovog albuma bio je 18. veljače i sada nema natrag! Što je tu je!¨

Atomic Road Kings Clean Up the Blood

Dana 21. veljače "Clean Up the Blood", nastupni album Atomic Road Kings, ugledao je svjetlo dana zahvaljujući samim glazbenicima. A cijelu ovu glazbenu priču podržava i globalno radijski promovira kalifornijska FRRP Franka Roszaka.