Blues Corner

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

prime cuts

Pred nama je dvostruki kompilacijski album "Prime Cuts - The Very Best Of The Beast From The East" kojim se obilježava punih 30 godina rada i djelovanja glazbenika koji je počeo kao dijete svirati bubnjeve, da bi na pragu svoje trinaeste godine života čuo "Rolače" i okrenuo se gitari.

dressed up

Matyas Pribojszki poznati je svirač usne harmonike koji nam dolazi iz susjedne Mađarske. Ruku na srce, njegovo ime i prezime mnogima kod izgovora i najave stvara dosta problema. Stoga se Matyas odlučio za novo, umjetničko ime Jumping Matt & his Combo. To je ustvari njegov nadimak, a kada se svemu tome doda i sjajni puhački orkestar Custom Big Band, evo nam cijelog naziva Jumping Matt & his Combo feat. Custom Big Band. I da, upravo oni su 20. rujna objavii studijski album "Dresses Up".

Heard The Lie cover

"Heard The Lie" studijski je album vrlo zanimljive i impresivne glazbenice Gine Sicilia, kojeg je 31. kolovoza objavila Blue Élan Records, a svjetsku promociju odrađuje Frank Roszak preko svoje FRRP.

It Takes A Man to Play The Blues CD

Ovih oko 38 minuta koje su pred nama vrlo će plastično pokazati što je prezentacija bluesa u svom iskonskom značenju i opsegu. The Ted Vaughn Blues Band svojim novim albumom "It Takes A Man to Play The Blues" neće ostaviti prostora za bilo kakva razmišljanja. Volite blues? Volite energični, dinamični rock n' blues? Volite dobru zabavu i ples ? Ako da, e onda ste na pravome mjestu, Ted Vaughan i njegov blues bend dat će vam pravu porciju svega nevedenog.

chemistry101

Dana 19. listopada promotorska kuća GFI-Pr krenula je s radijskom promocijom nastupnog albuma Johna Januarya i Linde Berry, "Chemistry 101". Album su objavili u vlastitoj režiji i treba im dati vjetar u leđa, iako se radi o veteranima lokalne rock n' blues scene.