Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

atomic 1 fb

U četvrtak 26. srpnja u Vintage premijerno stiže još jedan kultni riferski bend - The Atomic Bitchwax - doomy rock trio s fokusom na groovy riffove. Super vijest je da će na ovom koncertu i dijelu turneje, gitarista Finna, zamjeniti Garett Sweeny, ujedno i treći član Monster Magneta, obzirom da su basist i bubnjar upravo space lordovi iz Monster Magneta.

koncert bjelinski

U utorak je na Silbi održan koncert “Hommage à Bruno Bjelinski & Igor Kuljerić“ u čast dvojici velikih hrvatskih skladatelja koji su stvarali na Silbi, Bruni Bjelinskom i Igoru Kuljeriću, čije je skladbe izveo Simfonijski orkestar HRT-a.

rab jazz fest

Rab je tijekom posljednjih godina počeo sloviti za rajski otok božanstvenog jazza, a treće izdanje Rab Jazz Festa ovu će tezu još jednom potvrditi.

poster cover

SeaRock objavljuje satnice nastupa svih 7 izvođača koji će nastupati 20. i 21. srpnja na Ljetnjoj Pozornici u Starom Gradu, a volonteri festivala posebno su se pobrinuli da njihov aktivizam poprimi zeleni, tj. karakter brige o okolišu i ekologiji.

Seravezza Blues Festival

Festival će se održati u trajanju od tri dana, s početkom u petak 20. srpnja sve do nedjelje 22.

rockofest

Udruga mladih Feniks već dvanaestu godinu zaredom organizira O'ROCK FEST i na taj način okuplja neafirmirane glazbene skupine iz Hrvatske i inozemstva. Namjera O'ROCK FEST-a je da se mladi sa šireg područja upoznaju i povezuju.

exit

Završen je 18. po redu EXIT festival s posjetom od gotovo 200.000 posjetitelja koji su tijekom četiri noći i dana prošli kroz festivalska vrata! Osvojena titula europskog prvaka imala je proslavu dostojnu ovog povijesnog uspeha za izjednačen dnevni rekord od 55.000 ljudi na Petrovaradinskoj tvrđavi i dosad najveće finale Exita.

Renaud Garcia Fonsa

Jedan od najvećih jazz glazbenika Renaud Garcia-Fonsa nastupit će 22. srpnja u jedinstvenom ambijentu dvorca - Staroga grada Dubovca.

PSB BrentwoodsPark Digi Options 8045 copy

Londonski trojac Public Service Broadcasting vraća se u zagrebačku Tvornicu kulture u ponedjeljak 19. studenog u sklopu turneje koja prati hvaljeni album «Every Valley».

S.A.R.S. Music and beer festival

Samo tri dana dijele nas do 16. izdanja S.A.R.S. Music and beer festivala koji će se održati u bivšoj vojarni Ivaniša Nelipića u Sinju!

punat fest

BeatPoiNt FESTIVAL, ove će 2018. godine ponovno pokušati pružiti odličan provod svima nama, te nas ujedno dobro razgibati i povesti na nezaboravno putovanje širenjem zvučnih valova vrhunske elektronske glazbe pune nezaboravnih beatov-a, na onoj istoj prošlogodišnjoj čarobnoj lokaciji koja će ponovno postati nezaobilazno odredište zaljubljenika u elektronsku glazbu.

MATIJA MERIMA

Vodeći hrvatski pijanist i jazz glazbenik za zagrebačku publiku pripremio je vrhunske glazbene poslastice u društvu poznate svjetske harmonikašice.

etno jazz ka

12. Međunarodni etno jazz festival održat će se u Karlovcu, u jedinstvenom ambijentu dvorca - Staroga grada Dubovca, od 20. do 22. srpnja 2018.

pk

Bliži se iščekivani koncert Prljavog kazališta u Opatiji, koji će se održati 12. kolovoza na Ljetnoj pozornici, s početkom u 20 sati. Nakon zagrebačkog spektakla ispred gotovo 30 tisuća fanova, opatijski će koncert biti velika završnica ovogodišnje svjetske turneje Prljavaca kojom ovaj kultni bend obilježava 40 veličanstvenih godina rockerske svirke i mnogobrojnih hitova.

freshen up crop 1480x832

Legendarni Beatle, Paul McCartney, najavio je prošloga tjedna povratak na "cestu" svojom "Freshen Up" turnejom. Ista započinje u Kanadi ovoga rujna, a već su najavljena i dva europska datuma, od kojih je nama trenutno najbliži onaj u Beču.