Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

2Cellos Pula

Koncert 2Cellos u Puli službeno je rasprodan. Prodane su i posljednje ulaznice za tribine koje su dodatno izgrađene radi iznimnog interesa za ovaj koncert.

Ovo je samo još jedan od rasprodanih koncerata koje 2Cellos nižu na ovoj iznimno uspješnoj "Score" turneji. Uz Zagrebačku filharmoniju, pirotehniku i bogatu produkciju, ovaj virtuozni duo sprema pravi spektakl. Vidimo se 2. srpnja u pulskoj Areni.

U subotu su 2Cellos otvorili ljetni dio europske turneje rasprodanim koncertom u Barceloni, nakon kojeg slijede četiri koncerta u Italiji prije dugoočekivanog koncerta u Puli koji je ujedno i jedini koncert ove godine u Hrvatskoj. 2Cellos će u Puli sa simfonijskim orkestrom posjetiteljima pružiti jedinstveni doživljaj. S orkestrom će u prvom dijelu koncerta stvoriti magičnu atmosferu njihovog klasičnog repertoara kao I slavnih filmskih djela s novog albuma. Drugi dio koncerta će se nastaviti u rock i pop skladbama koje su predstavili na svojim nastupima diljem svijeta.

 

RASPORED:
19 h - otvaranje vrata
21 h - koncert


Pozivamo sve posjetitelje da dođu na vrijeme radi sigurnosnih kontrola na ulazima Arene, te kako se ne bi stvarale gužve.