Izvještaji
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 852
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Međunarodni dan obilježavanja borbe protiv AIDS-a zagrebpčani su i ove godine obilježili koncertom u Domu sportova. U subotu navečer su One Piece Puzzle, Brkovi, Let 3 i Hladno Pivo zabavljali oko 9000 ljudi. Već dan prije koncert je službeno bio rasprodan, a tijekom koncerta vijedli smo i zašto. Unatoč zlim jezicima da su Let 3 i Hladno pivo već "iskorsirani", ekipa se jako dobro zabavljala.

 

Prvi su na pozirnicu nešto prije 20 sati stigli One Piece Puzzle. Dvorana nije bila nešto ekstra popunjena, ali je bend bez obzira na to pokazao što zna. Riječani su u stilu svojih sugrađana Let 3 proslavili Međunarodni dan borbe protiv AIDS-a specifičnih outfitom te se tako gitarist pojavio odjeven u opaticu. Nakon što su su OPP riješili svoj dio, na pozornicu su skočili Brkovi. Dvorana je tada već bila popunjeniha, kako je bend u posljednje vrijeme postao sve popularniji zbog svog posebnog punk stila.

Brkovi su u veliku dvoranu Doma sportova privukli veliki dio publike, a kako i sami sebe sprdaju, zabava je definitivni bila zagarantirana. Odradili su svoje hitove "Rujno vino" i "Kurvo prokleta" te su izmorili veliki dio ekipe koji se nakon njihovog koncerta masovno pokupio iz dvorane prije u pauzi do koncerta Leta 3. U dotičnoj pauzi moglo se vidjeti i "okorjelih" punkerica koje su si dale oduška te su na Brkovima bile samo u grudnjaku jer su ipak oni "zapalili" atmosferu.

Let 3 su se na pozornici Doma posrtova pojavili oko 22 sata, a svoj dio koncerta otvorili su novom pjesmom "Hvala Tebi Kriste". Prije njih su se na pozornici pojavile cure iz Le Zbora, koje su im bile počasni gosti na koncertu te su izvele svoje a'capella dijelove. Letovci su naravno zagarantirana zabava te su bez beda odradili sve svoje najjače hitove, a publika je iz petnih žila vrištala skupa s njima. Već klasika, odradili su "Dramu", "Dijete u Vremenu", "Tazi Tazi", "Profesor Jakov", "Omađijaj Me", "Izgubljeni" te na kraju i "Riječke Pičke". Veseli dio publike jedva je dočekao svaku njihovu pjesmu da se mogu razbacivati u pogu, ali srećom nikom nisu pokvarili doživljaj. Najveći highlight večeri bila je pjesma "Dijete u Vremenu", kada je čitava dvorana uglas pjevala s bendom. Posljednju stvar "Riječke Pičke" odradili su također sa Le Zborom. Naravno, Let 3 su odličan izbor za uglavnom sve manifestcije te je sigurno da će publika u jednom dijelu biti u potpunom deliriju.

Posljednji gosti festivala bili su popularni Hladno Pivo. Iako u posljednje vrijeme nisu najdraži svojim starijim fanovima, publika se nije bunila. Nastup su započeli hitom "Nije Sve Tako Sivo", a odsvirali su i posljednji album "Svijet Glamura". Iako su dečki iz Hladnog Piva odradili i "Zimmer Frei" te svoje jače hitove, nisu nadmašili Let 3.

Pozitivni koncert se i ove godine pokazao odličnim uvodom u posljednji dio godine, a srećom zabavljale su nas najjači domaći bendovi. Veselimo se i sljedećoj godini!

 



Izvještaji



Galerija fotografija: Opća opasnost nastupila u Sisku


Donkey Hot održali samostalan koncert u SAX!-u


Urban&4 uz gudački orkestar u Splitu


Jonathan u riječkom Pogonu kulture


The Boomtown Rats nastupili u Zagrebu


Galerija fotografija: Reper Iz Sobe + Beverly Brooks u Močvari


Rog u jazzu – Fanni Pósa Quartet u Lisinskom


Boris Štok nakon 9 godina u Vintageu


Izvrsna Josipa Lisac kao domaćica u Saxu


Ocean Of Another + Survived By Nothing u VIB-u


Sjajan nastup Roberta Fonsece u Kerempuhu


Glenn Miller Orchestra u Lisinskom


Widowspeak u Močvari - sjajna večer indie glazbe


Glazbeni dox - od Ryuichija Sakamota do Nicka Cavea


Drito X - večer 2.


Drugi dan Rock Massacre Festa


Krcata prva večer desetog Drito festivala


Prvi dan Rock Massacre festa u grunge tonu


CHUIte i poCHUite kako su CHUI osvojili Split