Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Drake

Fanovi u Amsterdamu ostali su ogorčeni kada je reper Drake opet otkazao koncert u Amsterdamu, pred sam početak. Novost je objavljena već kada su fanovi ispunili dvoranu, a službeni razlog otkazivanja je bolest pjevača.

London Grammar novo

„Truth Is a Beautiful Thing“ naslov je nove pjesme koju su London Grammar predstavili publici, a time ujedno potvrdili i datum objave istoimenog novog studijskog albuma.

Metessi i Zvijezde

Renato Metessi i Zvijezde predstavljaju videospot za singl ''Slobodni'' sa svog posljednjeg albuma ''Ljudi od slame''.

Tupac Snopp Dogg - Getty

Posebna će se ceremonija uskoro održati u čast Tupacu i njegovom ulasku u Rock'n'roll kuću slavnih. Slavlje će predvoditi njegov prijatelj Snoop Dogg, a osim Tupaca u Rock'n'roll kuću slavnih ove godine ulaze i Pearl Jam, Yes, Journey, Electric Light Orchestra te Joan Baez. Doggu će se na slavlju pridružiti i Dr. Dre, 7. travnja u Brooklynu.

S3ngs novo

Upravno izlazak novog albuma „Lesi se vraća krući“ S3ngsi najavljuju novim videospotom i singlom "Čarli Šin“. Koncertna promocija albuma bit će u srijedu, 29.3. u Tvornici kulture.

Zasviraj sa zujom

Natječaj ''Zasviraj sa Žujom'' već petu godinu za redom mladim bendovima daje priliku da ostvare svoj san i nastupe na pozornici kojom svake godine vladaju neke od najvećih svjetskih glazbenih zvijezda. Ovogodišnje izdanje natječaja pobjedničkom će bendu, osim nastupa na glavnoj pozornici INmusica, omogućiti i odlazak na turneju s fenomenalnim Gatuzom!

Grobenski

"Lessons in Life and Love" prvi je album Ivana Grobenskog, inače člana umjetničkog kolektiva Moskau. Album je napisan, snimljen i produciran unutar mjesec dana u studiju Moskau, a broji osam pjesama izrazito intimne i osobne atmosfere.

Motley-Crue

Biografija koja je šokirala svijet trebala bi biti uprizorena u obliku dokumentarnog filma.

Take That

Kako bi obilježili Dan crvenih noseva, James Corden udružio je snage s Take That i snimio posebno izdanje priloga Carapool Karaoke.

Michael Stipe

Frontmen R.E.M.-a najavio je kako će krajem godine objaviti autobiografsku knjigu fotografija. Na projektu surađuje s Jonathanom Bergerom, a sadržaj će se fokusirati na njegov rad u bendu.

Take That

Nakon samo dvije godine od njihovog #1 albuma „III“, engleska pop skupina Take That vraća se s potpuno novim studijskim albumom, naziva „Wonderland“.

Suicidal -- Bane

Matej Dučkić, poznatiji kao Suicidal, objavio je novi promo singl pod nazivom „Nada“ koji je nastao u suradnji sa Željkom Banićem Banetom iz Songkillersa.

wyclef-jean

Poznati pjevač Wyclef Jean zabunom je uhićen u Los Angelesu jer je nalikovao na osobu s tjeralice. Uhvaćen je u Sjevernom Hollywoodu u ranim jutarnjim satima. Snimka uhićenja objavljena je na društvenim mrežama u kojem je vidljivo kako objašnjava da su uhvatili krivu osobu. Ovaj je slučaj povukao mnoge komentare na račun rasne diskriminacije u SAD-u.

The Lesser Man

Zagrebački adult-disoriented-rock-love-hate-core kvartet (The) Lesser Men spotom za pjesmu Bedrooms najavljuje izlazak drugog, istoimenog, albuma za Geenger Records. Spot je režirao zagrebački video umjetnik Leo Vidmar, poznatiji kao Lame Oh. Šibenska glumica s donedavnom londonskom adresom, Danira Gović, drugi se put, nakon duge pauze, pojavljuje u nekom glazbenom videu. Kuriozitet je njena prijašnja uloga u sadističkom video-broju britanskih ekstremnih metalaca Cradle of Filth.

2Cellos Palladium

2Cellos i Kraljevska filharmonija oduševili su sinoć obožavatelje našeg popularnog dvojca u prepunom London Palladiumu. Naime, Luka Šulić i Stjepan Hauser su ondje promovirali svoj novi album "Score", na kojem je objavljeno 14 poznatih filmskih tema.

Potkategorije