Kompilacija

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Znamo da smijeh i dobar smisao za humor kao i satiriziranje sjetnih ili neugodnih situacija odnosno događaja poprilično pomaže u prebrođivanju istih. Upravo iz tog razloga mnogi se pojedinci okreću izmamljivanju osmijeha na lice ljudi u doba aktualne pandemije virusa COVID-19 kako bi lakše podnijeli karantenu te socijalnu izolaciju i distancu.

Među njima je i „The 6 Feet Covers“ web-stranica koja redizajnira naslovnice klasičnih albuma kako bi ljude podsjetila da drže preporučen razmak od dva metra jedni od drugih.

„Kolekcija albuma redizajnirana je kako bi se podigla svijest o važnosti držanja barem šest stopa (1.80 metara) razmaka jedan od drugog da bi se zaustavilo širenje Coronavirusa“, napisali su administratori stranice te u nastavku teksta pozivaju svekoliko pučanstvo da se drže navedenog još neko vrijeme kako bi spasili živote.

Do sada su redizajnirali „Highway to Hell“ AC/DC-a, Clashov „Combat Rock“, „Straight Outta Compton“ grupe NWA, Kissov „Destroyer“, „Rumours“ Fleetwood Maca, Ramonese, Pearl Jam, Queen i mnoge druge.

Dio onoga što su redizajnirali pogledajte niže, a sve naslovnice OVDJE.