Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Lady Gaga

Na vrhu je svijeta. Osim što je oduševila novim albumom "Joanne", Lady Gaga je u posljednjih nekoliko mjeseci pažnju dobila spektakularnim nastupom na Superbowlu za koji se govori da je nadmašio sve dosadašnje. Mi vam donosimo petnaest zanimljivih činjenica o ovoj pjevačici koje možda dosad i niste znali.

1. Umjetničko ime Lady Gaga inspirirala je pjesma "Radio Ga Ga" grupe Queen - kada joj je tadašnji dečko htio poslati u poruci "Radio Gaga" autocorrect je odradio svoje i izmijenio "Radio" u "Lady". Legenda je rođena.

2. Kada je potpisala ugovor s Interscopeom pisala je pjesme za Fergie, Britney Spears i The Pussycat Dolls.

Lady Gaga

3. Haljina koju je nosila na dodjeli MTV-jevih nagrada koja se sastojala samo od mesa težila je dvadeset i tri kile te je, kako je sama izjavila, "mirisala slatkasto".

4. Kada je osvojila Zlatni globus za ulogu u "American Horror Story: Hotel" izjavila je da je oduvijek željela biti glumica, ali je nekako u glazbi prije uspjela.

Lady Gaga

5. Prirodna je brineta, no na početku su je karijere zato mijenjali s Amy Winehouse. Dosadile su joj usporedbe i postala je plavuša.

6. Svi je znamo kao Lady Gagu, ali ona ima i mnogo čudnih nadimaka kao Gagaloo, Loopy, Mother Monster, Rabbith Teeth i Little Mermaid.

Lady Gaga

7. Njeno najdraže cvijeće su bijele ruže. Toliko ih voli da ih često nosi kao modni dodatak.

8. Sama je naučila svirati klavir sa četiri godine, a pjesme je počela pisati sa trinaest godina.

9. Voli sa sobom nositi ljubičastu šalicu i tanjurić. To je podsjeća na čajanke s majkom te joj pomaže da se osjeća kao kod kuće.

Lady Gaga

10. Prilično je niska pa je to razlog zašto uvijek nosi jako visoke potpetice.

11. Veliki je fan Michael Jacksona. Posjeduje pedeset i pet njegova kostima.

12. Napisala je pjesmu "Born This Way" u samo deset minuta.

Lady Gaga

13. Ima devetnaest tetovaža. Nalaze se samo na lijevoj strani tijela jer ju je otac zamolio da jedan dio njenog tijela ostane normalan.

14. Ima samo jedan moto - život je nastup.

15. Sveučilište u Južnoj Karolini proučava njen uspjeh. Studenti mogu upisati kolegij "Lady Gaga i

sociologija slave"