Albumi

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #
Adulthood

Bookmark

Data

Released Lipanj 2008
Format Albumi
Vrsta Soundtrack
Dodano Nedjelja, 30 Listopad 2011
Žanr Soundtrack
Broj diskova 1
Edition date 2008
Država USA
Etiketa Altered Ego
Tags

Review

 

Za filmove o drogama, nasilju, snošaju i ostalim protuzakonitim stvarima poprilično je dobro da nemaju nastavke. Te da u toj, jedinoj, inkarnaciji budu kultni. Ili barem da se opasno približe tom statusu. AdULTHOOD, djelo mladog Noela Clarkea, nastavak je njegova ranijeg filma zvanogKiDULTHOOD gdje se maloljetni Englezi krkaju svim i svačim te pri tome voli i premlatiti bližnjega svoga. Dakle, nešto slično kao na Exit Festu.

Film je takav kakav je. Predvidljiv i dosadan. A soundtrack? Koncepcijski je vrlo sličan predhodniku, što će reći da je fokusiran na grime sa nešto poznatih faca poput Dizzee Rascala u stvari Paranoid ili jako dobrog Plan B-ja koji roka u dvije stvari te Adama Deacona koji je i glumac u ovom djelu, ali je čovječanstvo obogatio za četiri minute svijeta prema Adamu u pjesmiAdamhood.

I mlade nade su tu: The Click Click sa pjesmom o Nike tenisici zvanoj My Dunks koju su voljeli košarkaši iz geta dok je bila u visokom izdanju, a sad ju vole skejteri jer se smanjila, a i kao dobro izgleda dok premećete dasku u zraku te istu lendate gengsta tvrdo. Tu istu tenisicu spominjao je svojedobno iLupe Fiasco sa svom prvom albumu.

Shystie ne repa o tenisicama (ali zato također glumi u filmu) već o otvaranju očiju i ruku. Kad ne glumi, na turneji je sa Basement Jaxx ili sa Mike Skinnerom. O, slatka zemljo mogućnosti ime ti je Engleska!

Soundtrack u biti funkcionira kao zvučna razglednica da domaći gangsteri čuju na što im bengaju kolege i kolegice sa one strane La Manchea. Van tog informativnog konteksta disk, nažalost, nema neki  dublji smisao.
 
Antonio Hadrović
Hits 921
The Dark Knight « The Dark Knight OST-Original Soundtrack Albumi Kronologija Best Of Bond...James Bond » Best Of Bond...James Bond

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42