Recenzije
A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released Studeni 2006
Format Kompilacije
Vrsta / Contemporary Pop/Rock / Dance-Pop / Urban / Adult Contemporary / Dance-Rock
Dodano Ponedjeljak, 26 Prosinac 2016
Žanr Pop-Rock
Length 2:24:14
Broj diskova 2
Edition date Studeni 2016
Država Europa
Etiketa Aegean / Sony Music
Catalog Number 88697009002
Edition details objavljeno: 13.11.2006.; producent: George Michael; snimano: 1984. - 2006.
Tags Sony Music George Michael Aegean

Review

Čini se da je danas nakon svakog novog studijskog albuma moguće izdati novu kompilaciju najvećih hitova, pa je tako pred nama i nova The Best Of kolekcija Georgea Michaela, nazvana Twentyfive.

Svake usporedba sa prijašnjom kompilacijom Ladies And Gentlemen nisu slučajne: i ovdje su pjesme podijeljene na plesni i emocionalno nabijeni dio. Dok su se kod Ladies And Gentlemen dva CD-a zvala For The Heart i For The Feat, ovdje se zovu For Living i For Loving.

Većina pjesama sa prijašnje kompilacije je i ovdje prisutna, s tom razlikom da je uvedeno nekoliko klasika koje je Michael otpjevao još dok je bio u skupini Wham! i dva dueta koja nisu bila prisutna na prijašnjoj kompilaciji.

Ipak, kompilacija je mogla biti bolje upotpunjena uvrštavanjem npr. MTV unplugged izvedbe pjesme StarPeople, po osobnom sudu možda najbolji live nastup Georgea Michaela. Nadalje, spomenimo da su na kompilaciju uvrštene i dvije singlice Freeek! i ShootTheDog koje nisu prisutne na studijskim albumima.

Nova kompilacija Twentyfive vjerojatno će privući osobe koje se tek upoznaju sa Michaelovim radom i okorjele fanove, ponajviše zbog uvrštavanja pjesama sa zadnjeg studijskog albuma Patience.

Goran Hatala

Hits 2744