Albumi

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released Studeni 2019
Format Albumi
Vrsta Božićni / Christmas
Dodano Ponedjeljak, 16 Prosinac 2019
Žanr Blues rock
Broj diskova 1
Edition date Studeni 2019
Država SAD
Etiketa Ham Bone Records
Tags Hamilton Loomis

Review

26. studenoga izdavačka kuća Ham-Bone Records uz promociju Night Train Promotions Larryja Kayja poduprli su objavu prvog prigodnog božićnog albuma ''This Season'' tekšaškog soul-blues pjevača i gitarista Hamiltona Loomisa.

Hamilton Michael Loomis rođen je 1. studenoga 1975. i do sada nam je pokazao koliko je snažna i dojmljiva njegova gitara. Upravo ta činjenica snažno se osjeća i čuje upravo na ovom božićnom albumu.

Kroz deset skladbi Hamilton itekako jasno predaje taj svoj božićni duh i i ugođaj, želeći da nam ta priča bude jako bliska. Naravno, ako nam umjetnik ponudi pet autorskih skladbi i pet obrada poznatih božićnih pjesama, to samo ukazuje da je zapravo oduvijek želio učiniti tako nešto i snimiti album poput ovog.

Kao i svi, i Hamilton se rado prisjeća djetinjstva i baš tih božićnih dana, kada se u zraku jednostavno osjeća to blagdansko raspoloženje. Nije nikakva tajna, Hamilton se odlično zabavljao radeći ovaj album i doista nam je ponudio vrlo dojmljivu prigodnu zbirku.

U ovo blagdansko vrijeme sve postaje nekako opušteno pa tako se stvari jednostavno usporavaju, postaju puno ležernije i sve je nekako ''cool''. Tako Hamilton ne samo da na albumu pokazuje svoje autorske pjesme i glazbene korake, već je i otvorio vrata svoje sobe, gdje čuva svoje produkcijske vještine. I da, dobio je odličan spoj u kojem se originali i klasici apsolutno neprimjetno fuzioniraju, kako bi stvorili gotovo savršenu vibru ovog blagdanskog razdoblja i zapravo zasluženog odmora.

Nemojte razbijati glavu a niti dušu i tijelo bespotrebnim zaustavnim trakama, već se opustite i krenite potpuno opušteno i sigurno, krenite u ovaj Hamiltonov plavičasti Božić. ''This Season'' svakako je album kojeg ćete doista vrlo često vaditi i stavljati u svoje uređaje i, što je najvažnije, nećete pogriješiti. Baš pravi prigodni album za ovo vrijeme!

 

Mladen Lončar - Mike

Hits 456

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42