Albumi

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #
Untitled

Bookmark

Data

Released Prosinac 2009
Format Albumi
Vrsta R&B
Dodano Nedjelja, 15 Svi 2011
Žanr R&B
Length 1:02:13
Broj diskova 1
Edition date 2009
Država USA
Etiketa Jive / Sony
Tags

Review

7 godina R. Kelly nije imao hita (Ignition), a u komercijalnom r'n'b svijetu to je klinička smrt. Više vremena provodeći na sudu nego u studiju ipak je izdavao i albume mahom nezamijećene. Optužbe su odbačene, R. Kelly nije zavodio maloljetnice. Njegova ličnost sada napokon ovisi samo o njegovoj glazbi, a neuspjeh na Billboardu (4. mjesto je nešto značilo prije par godina, no u vrijeme nekupovanja albuma to je usporedivo s hrvatskim tiražama) govori da je još jedan od velikana neslavno propao.
 
A R. Kellyja smo čak i cijenili i voljeli. Izvrstan glas, neloši tekstovi i beatovi koji su se rado mogli nositi i doma obilježje su R. Kellyja dok je bio bitan. R. Kelly više nije bitan. Kreativnosti nema nimalo, nije se mogao smisliti čak ni naziv albuma.
 
Pokušalo se auto-tune trendovima (Crazy Night). Nije uspjelo. Pokušalo se tragovima Lady Gage i njenog žestokog napada na diskoteke (I Love The DJ). Nije uspjelo. Pokušalo se dovesti goste pa je u prvom singlu albuma Number One pripomogla Timbalandova zapisničarka Keri Hilson. Nije uspjelo. Pokušalo se i saharinskim baladama kakvima godinama na vrhu Billboarda sjedi Mariah Carey . Nije uspjelo. Tužna je situacija nastala.
 
Od cijelog albuma na ponovno slušanje će pozvati tek par pjesama, no ni tih ponovnih slušanja neće biti previše. Sve je to skupa previše dosadno, razvučeno i neuzbudljivo. Seks kao lajtmotiv cijelog albuma također ne pomaže jer zvuči previše mladenački provokativno, a R. Kelly bi prvi od svih trebao znati da nije dobro kad se petlja s omladinom.
Hits 872
R. Kelly Albumi Kronologija Black Panties » Black Panties

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42