Albumi

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #
Jeremiah's
Žanr Rock
Grad Zadar / Sv. Filip i Jakov
Država Hrvatska
Aktivan od 2011. -
WEB https://www.facebook.com/JeremiahsProkletnici/
Tags Jeremiah's

Bookmark

Skupinu groove entuzijasta, aka Jeremiah's, od 2011. godina drži isto poslanje: dubok upliv u blues mantru; ukrašenu funkom i ojačanu rockom.
Od početnog instrumentalnog filipjanskog trojca (Sv. Filip i Jakov)- bubnjara Jeremije Eškinje, basista Luke Ćetkovića i gitarista Roka Vodopije poduplali su se za zadarske snage- usnoharmonikaša Franu Škaru i vokalisticu Mirtu Juran te filipjanca Antu Brzića, vokalista i trubača.

Jeremiah's kao ovogodišnji pobjednici Croatian Blues Challenge-a u band kategoriji, nastupaju na International Blues Challenge-u u Memphisu, Tennessee u siječnju 2018.

Također, u studenom osvajaju 14. Mega Muzika Award for THE BEST YOUNG BAND 2017. Pobjednici su Hrvatskog Glazbenog Festivala HGF 2018.

Nastupajući po lokalima i festivalima diljem Hrvatske razvijaju svoj zvuk kojeg u ožujku i travnju 2017. zapisuju u fotogeničnom i akustičnom filipjanskom kazalištu. Također, dio albuma je sniman u Dark Horse Studiu u okolici Nashville, Tennessee.

Zvuk albuma koji broji 9 autorskih pjesama je ostao autentičan zbog energije zajedničkog i analognog snimanja. Uskoro iz postprodukcije stižu Jeremiah's!

(izvor: PR)

Albumi (1)
Songs (9)
# Song
Hits 388

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42