Albumi

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #
Join With Us

Bookmark

Data

Released Veljača 2008
Format Albumi
Vrsta Pop / Rock / Soft rock
Dodano Nedjelja, 06 Studeni 2011
Žanr Pop-Rock
Length 54:38
Broj diskova 1
Edition date 2008
Država Velika Britanija
Etiketa Universal / Aquarius Records
Tags

Review

 

Nakon prvog (Twelve Steps And Home) na redu je i drugi album grupe The Feeling, kodnog imena Join With Us.
Gdje se treba džojnati i koliko košta članarina i zašto, pobogu, bi se netko džojnao ovom pop bendu koji zvuči kao bolje producirani The Orange Strips sa fiksacijom na Queen?
 
Prvi album im je bio dobar. Pop ploča koja vas drži točno toliko dana koliko ima pjesama. Dakle dvanaest. Ova će vas držati jedan dan kraće i to samo ako vam pregori router nakon downloada jer firmware u KASDI misli da ima bolji ukus od vas.
 
Album je otišao direktno na broj jedan britanske ljestvice albuma, a naslovna pjesma za Toyotinu reklamu i blagostanje petorice momaka iz Sussexa i Londona koji pjevaju o pobjednicima, gubitnicima, kraju svijeta i vremenu u engleskoj prijestolnici.
 
Objektivno; nema mu se što zamjeriti osim neke individualne pseudo-dosade jer još jedan ništa-posebno-ali-zato-korektno album još jednog „The" benda, a nije The Clash.
 
Join With Us je već dao tri singla ( I thought It Was Over, Turn It Up i Without You), a dat će ih još par dok NME ne izbaci još neku The senzaciju. I tako u krug. Potrošna roba je to sve postalo. 
 
P.S. Likovno riješenje radili su momci, djevojke i Apple računala iz tvrtke Juno. Navedeni su oblikovali i Arctic Monkeys i The Zutons. Ima se para, a?
 
Antonio Hadrović
Hits 1495

Posljednje predstavljeni jazz albumi

Posljednja 102 albuma