Albumi

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released Veljača 2020
Format Albumi
Vrsta Rock
Dodano Utorak, 10 Ožujak 2020
Žanr Rock
Length 1:01:00
Broj diskova 1
Edition date Veljača 2020
Država Hrvatska
Etiketa Spona
Tags Castaway Souls Spona

Review

Castaway Souls je projekt glazbenika umjetničkog imena Louis Juckovich, koji nam nudi svoj autorski opus na albumu ''Between Surreal and Reality''. Album sadrži trinaest skladbi u ukupnom trajanju od šezdesetak minuta i donosi nam pjesme različith glazbenih stilova, dok lirički Louis Juckovich obrađuje svu životnu tematiku, od ljubavne preko socijalne do političke. On vrlo ciljano ide prema publici i pokušava direktno djelovati na sve segmente slušatelja.

Koketiranje s različitim glazbenim stilova je na prvu sigurno tipiziranje slušateljstva, a na drugu je znak da naši glazbenici ne moraju pjevati ''limunade'' i neke slične ''bljuzge'', već se kvalitetnom i dobrom glazbom ustrajno bore za svoje mjesto na domaćoj glazbenoj sceni.  Sve pjesme su na engleskom, što na domaćoj sceni nije neki plus, ali s druge pak strane, siguran sam da je to ispravno i da jednostavno valja pokušati pa što bude!

Castaway Souls svojim trećim albumom skreće pozornost publike na svoj rad. Album ''Between Surreal and Reality'' cilja prema onoj publici koja nije ograničena nekim ogradama i diktatima, već se prima i zaključuje glazbena priča samim pjesmama. Naravno, kao i u svemu, ta priča i ta ''furka'' naći će svoj put do svih koji znaju prepoznati što je kvaliteno i dobro.

 

Mladen Lončar - Mike

Hits 458

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42