Albumi

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #
The Travelling Vampire Show

Bookmark

Data

Released Srpanj 2008
Format Albumi
Vrsta Heavy metal / Punk Metal
Dodano Petak, 07 Listopad 2011
Žanr Metal
Broj diskova 1
Edition date 2008
Država USA
Etiketa Soulfood Music
Tags

Review

 

Za sve Helloweeničare, trolove i ostale podanike mistike, magije i demonskih stvari na punkerski način, evo jedne poslastice za vas. Za početak uz rizik pretjeranog entuzijazma i neobjektivnosti, treba razjasniti da su Calabrese trenutno vjerojatno najbolji punk band horror žanra. Samo to bi vam trebalo biti dovoljno da ih potražite i poslušate, ali pretpostavljam da ste dovoljno pohlepni da tražite još koji razlog da vas uvjeri u njihovu „stravičnost“.
 
Nije da je iznenađujuće, ali ovaj fantomski trio (ustvari braća sa pogađate, prezimenom Calabrese) nam donosi tekstove pjesama od kojih se ledi krv u žilama, a spominju vampire, vukodlake i ostale monstrume. U njihovim spotovima je krcato isječcima iz starih horror filmova, a to je sexy na svoj način. Pogotovo kad znate o kojim filmovima se radi. Također da ostanu vjerni svojoj formi, u pjesmama ima puno doo-wop pjevnih korusa i punkerskih muzičkih uleta. I svaki poklonik ovog žanra punka može reći da jako zvuče nalik Misfitsima (neko bi se usudio i blasfemičarski reći da je i obrnuto, hehe). Za one koji neznaju, Misfitsi su bili neki tamo bend koji je prašio prije puuuno desetljeća...
 
Kvaliteta snimanja albuma je viša nego na nekim puno poznatijim labelima, i čak nisam siguran da bi korištenje termina „bendovi sličnog ili istog izričaja“ uopće bilo fer prema njima. Moja jedina prava zamjerka na albumu je da je tih 12 pjesama prekratko.
 
Poanta priče je da je horror punk in i da je što je najbolje, u njihovoj verziji dobar. Pjesme su smiješne, pjevne i zarazne kao što bi i morale biti a tekstovi su „strava“. Ovo je jednostavno dobar album, i svakako nemojte propustiti poslušati njihov 13 Halowe"ens.
 
Ivan Šunić - Camaro
Hits 1416

Posljednje predstavljeni jazz albumi

Posljednja 102 albuma