Albumi

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released Srpanj 2005
Format Video
Vrsta Pop
Dodano Četvrtak, 26 Svi 2011
Žanr Pop
Broj diskova 1
Edition date Srpanj 2005
Država Hrvatska
Etiketa Aquarius Records
Edition details Producent: Ante gelo / Snimljeno: Dom Sportova, Zagreb, 14.02.2005.
Tags

Review

Ako ne znate što bi ste kupili svojoj djevojci ove godine za Valentinovo evo vam idealnog prijedloga.

DVD Ljubav za ljubav koji je snimljen za prošlogodišnjeg koncerta Nine Badrić u domu sportova za Valentinovo čini se upravo idealnim poklonom za dan zaljubljenih, a ako ste slučajno nazočili tom koncertu za vas će ovaj DVD imati i posebnu, sentimentalnu važnost. Međutim, valja kazati kako je koncert ""Ljubav za ljubav"" održan 14.12. 2005. godine imao humanitarni karakter jer je održan u sklopu Unicef-ove akcije Svako dijete treba obitelj.

Iako je riječ o prvom velikom koncertu Nine Badrić pred ovoliko velikim brojem posjetitelja i velikoj tremi koju je i sama spomenula da ima, nastup je odradila na visokoj razini, krajnje profesionalno i sa mnogo emocija. Izvedene su ukupno dvadeset i četiri skladbe kojima su obuhvaćene najveće Ninine uspješnice od pjesama poput Takvi kao ti, I'm so excited, Ako kažeš da me ne voliš, preko Nek ti bude kao meni, Za dobre i loše dane, Trebam te, Ti ne znaš kako je, Još i sad, Ja za ljubav neću moliti i Čarobno jutro.

Kao gosti na koncertu pojavljuju se Hrvoje Rupčić na udaraljkama, Davor Križić na trubi, Fani Bandur na električnoj violini, Arsen Erkeš tenor sax, Marin Frketin trombon, Zlatan Došlić klavijature te Antonio Geček truba. Poseban gost bio je Dino Merlin s kojim je Nina izvela pjesmu ""Ti si mene"".

Od posebnih dodataka na DVDu možete pronaći foto galeriju, materijale sa snimanja spota za pjesmu ""Kosa"" kao i sam spot.
 
Dragutin Andrić
Hits 2598

Posljednje predstavljeni jazz albumi

Posljednja 102 albuma