Albumi

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #
Music From Another Dimension!

Bookmark

Data

Released Studeni 2012
Format Albumi
Vrsta / Blues rock / Hard rock
Dodano Srijeda, 05 Studeni 2014
Žanr Rock
Length 1:07:59
Broj diskova 1
Edition date Studeni 2012
Država USA & Canada
Etiketa Columbia
Catalog Number 88725 44281 1
Edition details Producenti: Jack Douglas, Steven Tyler, Joe Perry, Marti Frederiksen
Tags Aerosmith Steven Tyler Columbia

Review

Aerosmith su nakon duugo godina uspjeli napokon izdati svoj povratnički album, koji je ujedno i njihov 15. studijski album. Nakon mnogih razmirica u bendu, pokušaja solo karijere pjevača Stevena Tylera te ostalih skandala koji se peljaju u živote "opasnih rockera" kao što su Aerosmith, izdali su komplet od 15 pjesama. Svaka čast na trudu, ali nije da su se posebno "proslavili" novim pjesmama.

Album "Music From Another Dimension", koji je izdan 6. studenog, otvara pjesma Luv XXX. Čudan miks novije tehnologije s klasičnim melodijama Aerosmitha i nadasve prodornog Stevenovog glasa, nije ostavio poseban dojam, barem ne meni. Dojam je jedino poveća buka i očekivanje da pjesma što prije završi. Ipak, spasili su stvar s "Beautiful" i "Tell Me", koje im više priliče. Pjesme koje jako nalikuju njihovim legendarnim hitovima "Cryin" i "Crazy" dovoljno su slušljive i probavljive bilo kome te posebno komentiranje nije toliko potrebno.

"Out Go The Lights" djeluje kao novija verzija hita "Love In The Elevator", a "highlight" je svakako razbacivanje s gitarskim solažama. Cheesy ugodna pjesmica je i "Can't Stop Lovin' You" (duet s Carrie Underwood). Laganiji ritmovi od ostatka albuma super su se uklopili u cjelinu, ali isto tako zvuče "starije" kao njihovi prijašnji hitovi. "Lover Alot" i "Freedom Fighter" vraćaju se na početak albuma te su žešće od ostatka cijelog albuma zapravo. Posljednja stvar "Another Las Goodbye" je još jedno cviljenje za kraj, jer priznajmo, cviljenje Stevenu Tyleru definitivno ide najbolje.

Aerosmith su se albumom zapravo pokušali vratiti u dane stare slave, ali se kvalitetom nisu baš usrećili. Album nije toliko loš. Ipak, nedostaje mu novosti, koje bend nije uspio provući skoro kroz nijednu pjesmu. Na kraju, uspjeli su izdati novi album s kojim mogu na turneju oduševiti fanove novim/starim pjesmama.

Đurđica Sarjanović

Hits 816
Nine Lives « Nine Lives Aerosmith Albumi Kronologija

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42