Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Massimo je tijekom proteklih godina uspješno napunio I rasprodao brojne dvorane u Hrvatskoj – Šalatu, Dom sportova, nekoliko dvorana Lisinski, riječki centar Zamet, splitsku Spaladium Arenu, Gripe, Sustipan, pulsku Arenu, a 5. studenog stiže u Arenu Zagreb! Nakon brojnih hitova koji su njegovu glazbu približili svim generacijama Massimo se odlučio na veliki korak, okupio je vrhunsku ekipu i priprema glazbenu poslasticu koju ne smijete propustiti. U zagrebačkoj Areni uz prijatelje, goste, svoj vrhunski bend, produkciju na svjetskoj razini održat će 5. studenog krunski koncert.

"Dugo ovo planiramo i iako nam je život razne izazove stavio na pladanj, odlučili smo se na ovaj veliki korak. Vrijeme je da okupimo naš mali krug velikih ljudi i da uz glazbu proslavimo sve što nas veseli u životu" - najavio je Massimo svoj najveći koncert. Tako na koncert njegova života stižu gosti koji su s njim dijelili neke od najvećih hitova. To su svakako pjevačice grupe Meritas, Meri Jaman i Anita Valo s kojima je Massimo pjevao "Odjednom ti".

U Arenu stiže i Neno Belan kako bi s Massimom podijelio stihove hita - "Zar više nema nas", a na pozornici će mu se pridružiti i Ivan Dečak, autor pjesama "Zamisli", "Nama se nikud ne žuri", "Mali krug velikih ljudi"...
Massimov već dobro uigrani bend sastavljen od vrsnih glazbenika nadopunit će Massimov prijatelj i suradnik - saksofonist Igor Geržina, kao i autor pjesme "Suze nam stale na put" Predrag Martinjak koji će mu je na jednoj od pjesama pridružiti na klavijaturama.

A poseban gost iznenađenja stiže iz Italije, domovine obitelji Massimove majke, naime u zagrebačku Arenu dolazi njihova zvijezda - Mario Biondi.

S obzirom na sve što Massimo priprema za svoj prvi koncert u Areni, ne čudi da je velik broj sektora u Areni rasprodan. U prodaji su ostale ulaznice za parter, te ulaznice za neke sektore gornjih tribina. Ulaznice za Massimov koncert dostupne su ekskluzivno na Entrio.hr. Kao posebni partneri na ovom projektu svoje snage udružili su Top radio, RTL Televizija i Aquarius records kako bi Massimovim fanovima priuštili nezaboravnu večer.

Hvala svima na javljanju! Ulaznicama su nagrađeni Anela Dizdarević i Predrag Škrapić. Čestitamo!