Nagradne igre

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Buc Kesidi 4Nakon rasprodana tri koncerta u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu grupa Buč Kesidi odsvirati će još dva dogovorena datuma u istom prostoru – 28. i 29. rujna.

Po prvi puta od 80-tih i kultne serije koncerata grupe Azra u Kulušiću jedan bend će nastupati više od tri dana zaredom u Zagrebu. Rock dvojac Buč Kesidi u prekrasnom dvorištu Akademije u Ilici svoj će serijal započeti 24. rujna, a završiti 29. te između njih, zasad, održati ukupno 5 koncerata.

Podsjetimo, prve dvije svirke rasprodale su se za manje od 10 sati, a njima se uskoro pridružila i treća, pa je logično dodati još dvije.Oba dodana koncerta su u limitiranom kapacitetu od po 400 ulaznica. U prodaji su dostupne po cijeni od 80 kn na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr. Ostane li ih, na dan koncerta će cijena iznositi 100 kn.

SoundGuardian poziva da se javite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s vašim osobnim podacima (ime i prezime, adresa) i naznakom Buč Kesidi u predmetu, najkasnije do ponedjeljka 27.9.2021. kada objavljujemo dobitnike. Još jednom napominjemo da nagrađujemo kartama isključivo za srijedu 29.9.Sretno!