Nagradne igre
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

sarsDvije i pol godine od njihovog posljednjeg zagrebačkog nastupa, jedna od najpopularniji grupa u regiji -S.A.R.S., održat će veliki koncert na zanimljivoj open air lokaciji ispred paviljona 15 na Zagrebačkom velesajmu. Bit će ovo ujedno i najveći koncert benda u Zagrebu od legendarnog dvodnevnog nastupa u velikoj dvorani Doma sportova u listopadu 2016. godine.

Miljenici zagrebačke publike, uz čiju pomoć su prije sedam godina snimili i svoj live album ‘Mir i ljubav (Live @ Dom sportova)’ i ovoga puta pripremaju spektakl na kojem će uz cijeli niz velikih hitova iz svoje bogate pjesmarice, puput kultnih singlova 'Lutka', 'Buđav lebac', 'Klinka', 'Rakija' i 'Perspektiva', premijerno uživo izvesti i sjajni i aktualni singl 'Gluva', a možda nas iznenade s još kojom od novih pjesama koje su već snimljene za nadolazeći osmi album u karijeri.



Kao i do sada, očekujemo da će se i za ovaj koncert S.A.R.S.-a tražiti ulaznica više te je sasvim sigurno pred nama još jedan glazbeni događaj koji nikako ne smijete propustiti. Ulaznice za koncert po promotivnoj early bird cijeni od 90 kn za stajanje možete kupiti od danas pa do 01.09, na prodajnim mjestima i u sustavu Eventim.hr. Nakon toga cijena raste na 110 kn.

Koncert će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama i preporukama, uz predočenje digitalne Covid potvrde ili važećeg negativnog Covid testa, koji će se moći napraviti i na ulazu u koncertni prostor. Cijena testa biti će poznata naknadno, a organizator će se truditi da ona bude što je moguće manja.

Koncert se održava na Zagrebačkom velesajmu u subotu 25.9.2021. Vrijeme bi trebalo biti lijepo pa vas SoundGuardian poziva da se javite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s vašim osobnim podacima (ime i prezime, adresa) i naznakom S.A.R.S. u predmetu, najkasnije do petka 24.9.2021. kada objavljujemo dobitnike. Sretno!



Izvještaji



freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici


Večer u Tvornici kulture uz “The Quarantinos”


Riblja čorba u sportskoj dvorani Brežice


Ida Prester u Tvornici


CHUI u Vintage Industrialu


Dvostruko glazbeno slavlje


Taake supp. Nordjevel i Theotoxin - Crnometalni Dan očeva


Peperton Fest u Močvari najavio neke nove početke


Psytrance spektakl u Željezničaru


Ante Jeličić Quintet nastupio u Providurovoj Palači u Zadru


Večer fada u Hrvatskom domu u Splitu


Mašinko + nabod! i IDEM u Tvornici Kulture - trijumf punka


Pocket Palma i Jymenik nastupili u Tvornici Kulture


Galerija fotografija: Sjena & Zerc u Križevcima