Nagradne igre
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

JR AugustJ.R. August osvojio je publiku i kritiku svojim neprikosnovenim talentom, a na Culture Shock dolazi u pratnji saksofonista i zbora. Glazbenik svjetskog kalibra i trostruki dobitnik nagrade Porin, na ovogodišnjem je izdanju dodjele nagrada postavio dva velika presedana: prvi puta u povijesti nagrade, Porin za album godine osvojio je najbolji novi izvođač te je albumom godine proglašen album na engleskom jeziku.

Album Dangerous Waters, na kojem se nalazi deset J.R.-ovih glazbenih majstorija, publika i kritika prihvatili su s oduševljenjem: osim na Porinu, J.R. je trijumfirao i na dodjeli nagrada Rock&Off, osvojio je nagradu Music Pub Zlatka Turkalja za album godine te se našao na vrhu većine godišnjih top lista najboljih albuma. Nedavno objavljena kolekcija triju EP-jeva Murky Waters donosi jedanaest J.R.-ovih uspješnica, pjesme s kojima je sve započelo: The Darkroom Boogie, Black Limousine, Distort Reality, Change of Seasons i druge. | J.R. August glazbenik je spreman za svjetske pozornice, spreman uvesti publiku u svoj zavodljiv svijet u kojem se njegov prepoznatljiv falset miješa s različitim glazbenim stilovima pripovijedajući fantastične priče iz šuma, planina i rijeka kojima se inspirira. U subotu 3.10.2020. nastupa u Križevcima u Velikoj dvorani Hrvatskog doma s početkom u 20:00.

SoundGuardian vas vodi na ovaj koncert. Javite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s osobnim podacima (ime i prezime, adresa) i naznakom u predmetu "J.R.August" ako želite upad. Dobitnike objavljujemo u petak 2.10.2020. Sretno!

Early Bird ulaznice po 30 kuna su rasprodane, a preostali kontingent ulaznica dostupan je već od 40 kuna, što je i dalje pristupačno za vrhunski glazbeni događaj poput ovog. Ulaznice se mogu kupiti isključivo online putem sustava Entrio.



Izvještaji



freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici


Večer u Tvornici kulture uz “The Quarantinos”


Riblja čorba u sportskoj dvorani Brežice


Ida Prester u Tvornici


CHUI u Vintage Industrialu


Dvostruko glazbeno slavlje


Taake supp. Nordjevel i Theotoxin - Crnometalni Dan očeva


Peperton Fest u Močvari najavio neke nove početke


Psytrance spektakl u Željezničaru


Ante Jeličić Quintet nastupio u Providurovoj Palači u Zadru


Večer fada u Hrvatskom domu u Splitu


Mašinko + nabod! i IDEM u Tvornici Kulture - trijumf punka


Pocket Palma i Jymenik nastupili u Tvornici Kulture


Galerija fotografija: Sjena & Zerc u Križevcima