Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

The Lesser Men IMG 0831Zagrebački (The) Lesser Men 23. siječnja u Malom pogonu Tvornice kulture promovirati će novi album 'References, Reflections: Revelations' istodobno slaveći pet godina diskografskog djelovanja. Kao specijalni gosti pridružiti će im se fenomenalna Irena Žilić i prekrasni Sleepyheads.
Točno toliko vremena od promocije nastupnog albuma te nešto više od dvije godine nakon albuma 'Bedrooms' zagrebački love/hate core/scarf/adult-disoriented rock kvartet predstavit će album koji je podijelio kritiku i učvrstio reputaciju sastava koji 'niti različitih žanrova zapliće u vlastiti čvor'.

Posljednje godine nastavilo se nepisano pravilo benda da samo mijena stalna jest te se na uvođenje sintesajzera i gitarističkog anti-genija Nevena Svilara prije 'Bedrooms' albuma nadovezao odlazak dugogodišnjeg basista Denisa Brčića i dolazak Ivice Antunovića - Narantxe te idée fixe da treći album ne smije ponuditi ništa manje nego subjektivno istraživanje povijesti muzike ili, kako bend govori: 'pokušaj prepoznavanja neizbježnih referenci na povijest glazbe, opću i vlastitu, njihovog osvještavanja i usvajanja u protuteži skrivanju pod plaštom hinjene originalnosti'.

Javite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom u predmetu "Lesser Men" i osobnim podacima (ime, prezime i adresa) ako želite na ovaj koncert. Dobitnike objavljujemo 21.1.2020. Sretno!

Ulaznice u pretprodaji iznose 35 kn, a na dan koncerta 50. Službena prodajna mjesta su Tvornica Kulture (Ljudevita Posavskog 1), Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), sva prodajna mjesta Entria.