Nagradne igre
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

pozitivac 15U petak 22. i subotu 23. studenog Velika dvorana zagrebačkog Doma sportova bit će poprište 15. Pozitivnog koncerta. Poznata je satnica oba dana i ostale informacije vezane uz održavanje posljednjeg izdanja Pozitivca.
Vrata Doma sportova oba dana otvoriti će se u 19:00, a nastupi će početi u 20:00. U petak prva je, u 20:00, na rasporedu grupa Manntra, nakon koje u 20:45 kreće Mile Kekin. Veliki Darko Rundek i njegova Ekipa tempirani su za 21:40, a headliner večeri i svojevrsni domaćini koncerta, Dubioza Kolektiv svoju će svirku započeti u 23:00.

Subotnji plan kaže da je Antenat u 20:00, Tram 11 u 20:45, a Dubioza Kolektiv, koja nastupa treća, u 21:40. Posljednji bend koji će svirati na Pozitivnom koncertu je ubojiti hip hop dvojac Krankšvester koji se na pozornicu Velike dvorane penju u 23:30. Dubioza je potvrdila da će u dvije večeri odsvirati dva različita koncertna seta.

Zbog velike gužve obje večeri će biti otvoreni svi dostupni ulazi u Dom sportova, od kojih će jedan, na lijevom djelu terase s koje se ulazi u dvoranu, biti označeni fast lane za posjetitelje koji su svoje ulaznice platili Mastercard® ili Maestro® karticama online preko Eventima.

U prodaji su bile i dvodnevne festivalske ulaznice koje se u petak 22. studenog moraju na blagajni zamjeniti za narukvicu s kojom se oba dana ulazi u dvoranu. Te ulaznice nisu prenosive, a ukoliko posjetitelj ne dođe prvi dan drugu večer je ne mora mjenjati za narukvicu već direktno ulazi u Dom sportova. Blagajne dvorane, za kupovanje ulaznica i zamjenu ulaznica za narukvice, bit će otvorene na dane koncerata od 19:00.

Unutar hola Doma sportova nalazi se štand na kojem će se moći kupiti merchandise svih bendova, mnoštvo šankova, kao i kut u kojem će svoj rad predstaviti Azil Dumovec.

Javite nam se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ako želite na Pozitivan koncert. Napišite nam svoje osobne podatke (ime i prezime, adresa), u predmet naznačite "Petak" ili "Subota", ovisno o tome na koji biste dan željeli besplatno otići. Dobitnike provjerite u srijedu (20.11.) na našoj stranici. Sretno!

U prodaji se trenutno nalaze jednodnevne ulaznice po 90 kn, a ostane li ih na dan koncerta cijena će im biti 100 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjestima Eventima i online www.eventim.hr. Kupci koji ulaznice plaćaju Mastercard® ili Maestro® karticama online preko Eventima ostvaruju popust od 10%.

15. POZITIVAN KONCERT
PETAK, 22.11.: DUBIOZA KOLEKTIV, DARKO RUNDEK I EKIPA, MILE KEKIN, MANNTRA
SUBOTA, 23.11.: DUBIOZA KOLEKTIV, TRAM 11, KRANKŠVESTER, ANTENAT
VELIKA DVORANA – DOM SPORTOVA ZAGREB



Izvještaji



Ikone simfonijskog metala u Tvornici


Tv Eye održali koncert u karlovačkom Stardustu


Moć punk/metal buntovništa u Tvornici


Clan of Xymox u Močvari


Urban&4 oduševili u Balama


Galerija fotografija: Pavel u Dugoj Resi


Galerija fotografija: Rebel Star u Movčari


Zdenka Kovačiček nastupila u Petom kupeu


Špirologija Trio u Klubu Komedija promovirao album "August... Rhythm changes"


Yann Tiersen u Tvornici: Kerber - spajanje svjetova


Galerija fotografija: Cryptopsy, Atheist, Serpentslain, Almost Dead


ABBA SYMPHONIC oživio najuspješnije hitove grupe ABBA


Brkovi u riječkom Pogonu kulture


Studio 54 Tribute na jednu večer preselio Manhattan u Zagreb


Dajte nam kruha i metala


M.O.R.T. + Radagast nastupili u rasprodanoj Tvornici Kulture


Sjajan početak ovogodišnje Jazz.hr sezone


BluVinil uspješni u Tvornici kulture


Galerija fotografija: Kandžija + Bvana Herbalajzer i Džezeri iz Lagune @VIB


The Dire Straits Experience podigli na noge ispunjeni Lisinski