Nagradne igre

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

PaulvanDyk FromThenON ChristopKöstlin2Njemački velikan trance scene, planetarno poznati Paul van Dyk, večeras, 18.10., održat će svoj treći nastup u Zagrebu. Legendary festival i ove se godine održava u zagrebačkom klubu Boogaloo, na dva floora, gdje će prisutne uz headlinera van Dyka zabaviti i Avao, Assaf, Corti Organ, Woody van Eyden, Reconceal, Pascal Sander, Shipe i ACS.

Van Dyk, koji je po prestižnom DJ Magu, dvaput proglašen najboljim DJ-em svijeta, njeguje i izuzetno uspješnu karijeru producenta. Vlasnik je Grammy nominacije te dobitnik Ordena časti grada Berlina, gdje je 1991.godine, u klubu Tresor i održao svoj prvi DJ nastup.

Iza sebe ima trideset godina dugu karijeru, osam studijskih, sedam kompilacijskih i jedan video album, a prisutne će u petak zabaviti najboljim od najboljeg, u svom dvosatnom nastupu u Boogaloou!

U Boogaloo večeras idu Davor Vranješ i Mladen Malčić. Čestitamo!

Ulaznica je u prodaji još malo pa ukoliko to još niste učinili – svoje ulaznice osigurajte čim prije putem Entrio sustava ili na blagajni kluba Boogaloo (radnim danom 10-16h) po cijeni od 150 kn ili na ulazu, na dan koncerta po cijeni od 180 kn.