Nagradne igre

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

90scrodanceNovi 90’s Party, na kojem će nastupiti tri hrvatske dance kraljice – I Bee, Minea i Ella, održat će se 17.5. u Boogaloou! Ljubitelji zaraznog zvuka devedesetih koji pamte i naizust znaju sve cro dance hitove, partijat će s naše tri protagonistice do ranih jutranjih sati!

Marinela Jantoš - Ella, The voice hrvatskog dancea, koja je nedavno nastupila kao predgrupa Dr Albanu na mega 90’s partyju, ovog puta nam dolazi u pojačanju na novi, Cro Dance 90’s party, gdje će nastupiti uz I Bee i Mineu. Još jednom ćemo imati prilike uživati u njenim hitovima “Iza Ponoći”, “Ponekad ludujem”, “Nađi mi ritam ludi”, „Deset puta“ i drugima, koji su i danas neizostavni dio svake 90’s play liste.

Ivana Banfić – I Bee i njezini mega 90' hitovi “Šumica”, “Šumica 2”, “Imam te“, “Cigareta”, “Nag“ i drugi, kojima je pokorila hrvatsku dance scenu devedestih, donijeli su joj titulu Kraljice hrvatskog dancea. I Bee je nastavila uspješnu karijeru do danas, a iza sebe broji čak devet studijskih albuma i mnoštvo osvojenih nagrada uključujući Porin za hit godine te dva Grand prix-a HRF-a.

Da bi ovaj dance trio bio potpun, nedostaje nam još samo miljenica publike Renata Končić – Minea i njezini hitovi poput “Good boy”, “Vrapci i komarci”, “Rano”, “Da me 'oće Stipe“ ili “Uberi ljubicu”, koji su, također, bili jedni od zaštitnih naslova Cro dancea devdesetih! Uvijek nasmijana Minea i danas puni klubove diljem Hrvatske, a uz uspješnu pjevačku karijeru etablirala se i kao televizijska voditeljica.

Trio u ovoj kombinaciji može rezultirati samo jednim ishodom – nezaboravnom dance zabavom do jutra!

Naša sretna dobitnica je Ana Ivek. Čestitamo!