Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

vatraxxBliži se datum velikog obljetničkog koncerta kojim će Vatra obilježiti dva desetljeća glazbenog stvaralaštva, a tom će prigodom pozornicu s njima dijeliti vrhunski glazbenici i prije svega, prijatelji. Izniman glazbeni repertoar, odlična atmosfera po kojoj je Vatra nadaleko poznata, vokalno-glazbena pratnja vrsnih artista i podrška mnogobrojnih obožavatelja, ispunit će Dom sportova energijom koja osvaja.

Tom će prilikom Vatra predstaviti i svoj deseti studijski album 'Nama se nikud ne žuri', s kojeg je istoimeni singl, duet s Massimom, nominiran i za glazbenu nagradu Porin u kategorijama Pjesma godine i Najbolja vokalna suradnja.

Pripreme su u završnoj fazi, finaliziraju se svi detalji i odbrojavamo dane do 5.4., kada će Dom sportova biti mjesto vatrene proslave dvije dekade uspješne glazbene karijere.

SoundGuardian vas vodi na Vatrin koncert. Javite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom u predmetu "Vatra" i osobnim podacima (ime i prezime, adresa) danas i iduća dva dana. Uz malo sreće, možda dobijete ulaznice! Dobitnike objavljujemo u petak prije podne! Sretno!