Nagradne igre

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

DrAlban 2Dr. Alban, koji je obilježio devedesete i dance eru, dolazi, uz Ellu kao predizvođačicu, 2. ožujka u Boogaloo. Rođen kao Alban Nwapa, u dobi od 23 godine napušta rodnu Nigeriju i odlazi na obrazovanje za stomatologa u daleku i hladnu Švedsku, gdje i danas živi. Kako bi financirao studij, počinje raditi u poznatom stockholmskom klubu „Alphabet Street“ kao DJ te pomalo stvarat vlastitu glazbu.

Vrlo se brzo pročulo za Albana Nwapu, neobičnog i zanimljivog DJ-a koji često pjeva uz muziku koju pušta. 1990. godine snima debitni album „Hello Africa“, koji obara sve rekorde prodaje – gotovo milijun prodanih kopija diljem svijeta. U tom trenutku uzima „stage name“ Dr.Alban, kao kombinaciju imena i titule za koju se školuje.

Objavio je 7 studijskih i jedan kompilacijski album, od kojih je poslijednji snimljen 2008. Najnoviji singl „Hurricane“ i dalje odražava njegov prepoznatljiv žanr, spoj eurodancea i reggea.

No, najviše nas, ipak zanimaju njegovi planetarno poznati hitovi uz koje smo skakutali po diskotekama devedesetih, poput „It's my life“, „Hello Africa“, „One love“, „Sing Hallelijah“ i mnogi drugi.

Uz Dr.Albana, nastupit će i jedna od naših kraljica devedesetih – Ella, koja će biti dijelom ovog 90' mega partyja i zagrijati nas hitovima poput „Iza ponoći“ , „Nisi ti bez grijeha“, „Povedi me“ i drugih. Support act by DJ Mlaky zaokružit će ovo dance večer, koje će se nastaviti u Maloj dvorani sa 80' Party by Tomi Phantasma.

Brzo nam se javite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s osobnim podacima (ime i prezime, adresa) i naznakom u predmetu "Dr. Alban" do 1.3. 24:00 h. Dobitnike objavljujemo u subotu (2.3.) prijepodne! Sretno!

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 100 kn, putem Eventim i Entrio sustava, Dirty Old Shop i blagajni kluba Boogaloo. Redovna cijena ulaznice je 120 kn te na dan koncerta 140 kn.