Nagradne igre

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

DeadDaisies1The Dead Daisies po prvi puta stižu u Zagreb na solo koncert u klub Boogaloo u utorak 11.12.2018., no to nije sve! Prave i najbrže fanove očekuje iznenađenje. Kakvo? Provjeri u nastavku. Za prvih 50 fanova s kupljenim ulaznicama koji budu ispred dvorane u 18 sati The Dead Daisies pripremaju pravo iznenađenje – imat će priliku poslušati i pogledati ekskluzivan akustični set, slikati se i družiti s članovima banda prije samog koncerta.

Za sve ostale vrata se otvaraju u 19.30, a koncert počinje u 20 sati. Mi imamo dobitnike 2x2 ulaznice za koncert u 20:00. Oni su Hrvoje Kapetanić i Tvrtko Perković. Čestitamo!

Od početaka banda 2013-te, The Dead Daisies su „pokorili“ rock svijet, izdali četiri studijska i jedan live album, postali su prvi američki band koji je nastupao na Cubi, svirali su u Južnoj Koreji, sa 60-članim orkestrom u Poljskoj.... svakoga trenutka postavljaju nove granice dostignuća. Puno je glazbenika „prošlo“ kroz band i učinilo ga time što je danas – od  Richard Fortusa (Guns N’ Roses), Brian Tichyja (Ozzy Osbourne/Billy Idol), Dizzy Reeda (Guns N’ Roses), Darryl Jonesa (The Rolling Stones), pa do Charley Draytona (The Cult), John Tempeste (Rob Zombie), Tommy Clufetosa (Black Sabbath/Rob Zombie), Jon Stevensa (INXS), Alex Carapetisa (Nine Inch Nails), Bernard Fowlera (The Rolling Stones) i Frank Ferrer (Guns N’ Roses), a na prvom singlu “Lock ‘N’ Load” svirao im je legendarni Slash.

U sklopu turneje “WELCOME TO DAISYLAND” svaku večer sviraju i akustični set za 50 najvjernijih fanova, a za sve ostale spremili su još dva sata pravog rock'n'rolla.

https://www.entrio.hr/event/the-dead-daisies-5416

Ulaznice za ovaj fenomenalni koncert cijeni od 150 kn, a na dan koncerta 170 kn. Prodajna mjesta – Boogaloo, Hard Place, Dirty Old shop, Rockmark i sva prodajna mjesta Entrio, te on line na entrio.hr