Nagradne igre

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

MMM KSETU četvrtak, 6. prosinca, noir-pop bend Mixed up Mary u KSET-u predstavlja album prvijenac pod nazivom "Umolomni". Mixed Up Mary je peteročlana skupina koju opisuju riječi nesputanost i kreativnost. Osnovu projekta čine supružnici i muzičari Ana i Konrad Lovrenčić, a uz njih bend čine članovi Elementala, Davor Zanoški i Erol Zejnilović te Silvio Bočić, pratnja Darka Rundeka i član benda Mangroove.

Ako želite besplatno ići, javite nam se s osobnim podacima(ime i prezime, adresa) na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. a naznakom u predmetu "Mixed up Mary" do 6.12.2018. do 12:00. Iza 13:00 objavljujemo dobitnike. Sretno svima!

Skupina je u lipnju 2015. svoje autorske pjesme predstavila u sklopu samostalno objavljenog EP izdanja "Rano je za sutra", a listopadu 2018. objavljuju album prvijenac pod nazivom "Umolomni". Album donosi ukupno 11 autorskih pjesama, prožetih slikovitom lirikom i emotivnom glazbom Ane Lovrenčić, umotanih u produkciju Konrada Lovrenčića i odsviranih uz pomoć već spomenutih članova benda, a zagrebačku promociju albuma slušamo 6. prosinca u KSET-u.
Ulaznice su već dostupne u pretprodaji, po cijeni od 30 Kn, a mogu se kupiti u KSET-u i u Dirty Old Shopu. Na dan koncerta, cijena ulaznice će biti 40 Kn.