pmp 17Na pomno izabranim lokacijama u Splitu, mjestima koje grad povezuju s Dinom Dvornikom, drugu godinu zaredom održava se “AJ CHA” festival u spomen na splitsku glazbenu legendu. Uz već najavljenu Dubiozu Kolektiv koja će nastupiti na Starom Hajdukovom igralištu (18.8.), na “AJ CHA” dolaze i Psihomodo Pop.

Psihiće s Dinom povezuje veliko prijateljstvo, a zanimljiva je i anegdota da su Dino i Gobac na jednom tulumu umjesto tada male Elle pjesmom uspavali - sami sebe.
Da je to bila iznimka dokazuje svaki energičan nastup Psihomodo Popa - još nikada nije zabilježen slučaj da je na njemu netko zaspao. Nema spavanja ni 17. kolovoza na Bedemu Cornaro u samom centru grada gdje će Gobac i ekipa zasvirati u čast Dinu. U godini kada obilježavaju 30. godišnjicu objave svog prvog studijskog albuma “Godina Zmaja” i nakon velikog koncerta na zagrebačkoj Šalati, Psihomodo Pop u Splitu će održati koncert dvije godine od posljednjeg nastupa, a splitska će publika uživati u hitovima kao što su “Donna”, “Ja volim samo sebe”, “Frida”, “Sve će biti u redu” i “Kad sam imao 16”. Koncert će biti i svojevrsna posveta Tigranu Kaleboti, Splićaninu, bubnjaru Psihomodo Popa koji je preminuo u prosincu prošle godine.
“AJ CHA” festival održava se drugu godinu u sjećanje na Dinu Dvornika, a na raznim lokacijama po Splitu od 16. do 18. kolovoza nastupit će brojni afirmirani i neafirmirani glazbenici, Dinovi prijatelji i kolege.
Early bird ulaznice po cijeni od 50 kuna dostupne su putem sustava Eventim.hr, Ticketshop.hr, croatia-tickets.com i na njuihovim službenim prodajnim mjestima.
SoundGuardian vas nagrađuje s 2x2 ulaznice! Javite se do 12.8.2018. na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s osobnim podacima (ime i prezime, adresa) te naznakom u predmetu "Psihići" i osvojite ulaznice za večer kada na Aj Cha Festivalu nastupa Psihomodo Pop. Dobitnike objavljujemo u ponedjeljak 13.8.2018. Sretno!