Nagradne igre
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Sea Star 2Kako smo i obećali, danas objavljujemo 10 sretnih dobitnika po dvije festivalske ulaznice za Sea Star u Umagu. Dobitnici su: Davor Vukić, Iva Gugić, Barbara Mitrović, Maro Tudić, Ana Čeke, Ivan Pihir, Lucija Novak, Mate Ćurić, Stjepan Glavina i Nina Jurinjak Brajko. Dobitnicima želimo dobru zabavu!

Sea Star Festival održava se od 24. do 27. svibnja u predivnoj laguni Stella Maris u Umagu. U dva centralna dana, petak i subotu, deseci tisuća mladih iz cijelog svijeta zabavljat će se uz svjetska imena kao što su Robin Schulz, Hurts, Paul van Dyk, Dimitri Vegas & Like Mike, Ofenbach, regionalne snage koje predvode Tram 11, Edo Maajka, Krankšvester, Nipplepeople, Krešo Bengalka, Senidah feat AMN, Dječaci i Sajsi MC, techno virtuozi Luke Slater, Francois X, Tommy Four Seven, Toxic, Ivan Komlinović, Ian F. i DJ Jock te sjajna DJ reprezentacija u kojoj igraju Filatov & Karas, MATTN, VRH, Tekitoka, Leandro Da Silva i Lutemania, kao i Sin, Kiki Belluci i duo Jeulz X Hubris koji će nastupiti na Silent Octopus stageu te izvođači iz Exotic Lagune koje predvode MC Choma, DJ Tender, DJ Sesha, Samba Show & Tito. Ukupan broj izvođača u sva četiri dana premašit će brojku od čak 70 imena koja će nastupiti na sedam pozornica smještenih tik uz more.

Festivalske ulaznice dostupne su po cijeni od 279 kn, što uključuje 40% uštede u odnosu na posljednju cijenu, dok se dnevne mogu kupiti po 169 kn za petak, odnosno 179 kn za subotu. Kompletna ponuda ulaznica i paketa u koje je uključen i smještaj dostupna je na službenoj stranici Sea Star Festivala.

IzvještajiSve samo ne Luzeri u Klubu kulture


Prigušeni taktovi glazbenog „fusiona“ Chuia u pulskom Kotaču


Josipa Lisac obilježila 50 godina "Dnevnika jedne ljubavi"


Švesterovo u Tvornici


Moćan i energičan Zoster rasplamsao Tvornicu


Sunnysiders u SAX!-u promovirali album "27 Stitches"


KBO! nastupio u Tvornici


U lisinskom održan Symphonika On The Rock


Galerija fotografija: (ne)normalni u Tvornici


Bezvremenska Natali Dizdar nastupila u Petom kupeu


Žestoka rock svirka Kojota grmjela Tvornicom


Sjajna Jeboton Fešta u klubu Boogaloo


Urban&4 na samoborskom fašniku


Megadance party pretvorio zagrebačku Arenu u najveću diskoteku u Hrvatskoj


Mangroove - Acoustic special u Klubu Kazališta Komedija


Svemirko i Donkey Hot nastupili u rasprodanom Vintageu


Kaos 696 Winter War 2024 Tour


Galerija fotografija: Wanted Men - Johnny Cash Tribute


Letu Štuke u Sax!-u