Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

tvornica

Idućeg tjedna, 7. i 8. ožujka, u Tvornici kulture očekuje nas poplava dobrog zvuka i kvalitetne svirke u živo jer će 7. ožujka u najkoncertnom prostoru u Šubićevoj nastupiti Don Antonio, da bi odmah dan kasnije sve razvalio Andrija! Tvornica kulture i vaš omiljeni glazbeni web magazin za vas su pripremili nagradne ulaznice.

Antonio Gramentieri jedan je od najcjenjenijih glazbenih producenata i gitarista nove talijanske scene. Najpoznatiji je po radu u bendu Sacri Cuori, međutim u dosadašnjoj karijeri surađivao je, kako u studiju, tako i na samoj sceni, sa respektabilnim imenima kao što su Richard Buckner, Dan Stuart, Hugo Race Fatalists, Terry Lee Hale, Alejandro Escovedo, JD Foster, David Hidalgo, Jim Keltner, Marc Ribot i mnogim drugima. U travnju prošle godine, njegovo samostalno debitantsko ostvarenje ugledalo je svijetlo dana.

Dinarsk/alter, noise, punk/cabaret prepad, porijeklom iz Livna, bend Andrija, u Tvornici kulture promovira peti studijski album "Izvoli Voli". Album izlazi u ožujku ove godine, a sadrži 12 pjesama te će biti objavljen pod etiketom Juda Records. Svoje novo studijsko izdanje snimili su u Livnu, a produkciju i mastering je radio Goran Rebac u Mostaru.

Nagradne ulaznice za ove koncerte možete osvojiti ukoliko nam na mail nagradna @ soundguardian.com pošaljete svoje osobne podatke do 6. ožujka do podneva, a u mailu naznačite ili "antonio" ili "andrija" ovisno na koji koncert želite ići. Objava dobitnika ide odmah isti dan nakon podneva. Sretno!