MC

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released 2007
Format Albumi
Vrsta House
Dodano Nedjelja, 27 Studeni 2011
Žanr Dance-pop
Broj diskova 2
Edition date 2007
Država Francuska
Etiketa Rough Trade / Menart
Tags

Review

 

Live At Playboy Mansion nova je kompilacija popularnog francuskog DJa Boba Sinclairea, koja sadrži setlistu pjesama koju je navedeni umjetnik izveo na imanju oca Playboya Hugha Heffnera. Teško je reći da se radi o direktnom live nastupu, jer je riječ o njegovoj studijskoj inačici, u kojoj ništa nije prepušteno slučaju.
Ako se još uvijek pitate tko je Bob Sinclair, dovoljno je spomenuti njegove recentne hitove World, Hold On (Children Of The Sky), Rock This Party (Everybody Dance Now), The Rhythm of the Night i Sound Of Freedom koji dolaze sa njegova zadnja 2 albuma Western Dreams i Soundz Of Freedom, koji su ga uspješno promovirali na svjetskoj razini. Ipak, Live At Playboy Mansion tipizirana je pjesmarica koja bi danas prije svoje mjesto našla u Studiu 54 nego u disko klubovima, budući da je riječ o pjesmama koje se uklapaju u glazbeno razdoblje koje je obilježilo kasne šezdesete i rane sedamdesete.
 
Od uistinu velikog broja pjesama koje su se našle na kompilaciji kao favoriti izdvajaju se pjesme From East To West grupe Voyage, Dancer Gina Soccioa, Libertango Grace Jones te Sinclaireov hit Kiss My Eyes sa ranijeg albuma III, koji se vješto uklopio u kompilaciju.
 
Ipak, drugi CD kompilacije (a dijelom i prvi) boluje od ponešto prenapornih sladunjavih pjesmuljaka kao što su npr. Church Lady, Beautiful People, Midnight Train, Weekend i Goodnight Tonight, koje su komotno mogle biti izbačene iz kompilacije.
 
Nije potrebno posebno navoditi da će ljubitelji disco glazbe ranih sedamdesetih uživati u ovoj ekstravaganzi, no dio Sinclaireovih fanova mogao bi ostati zbunjen njegovim novim glazbenim uratkom. Retro zaokret na ovom albumu Sinclairea ne ističe kao autora i može se shvatiti kao jednokratni predah između dvaju studijskih albuma, koji ni po čemu nije poseban.
 
Hits 825
Bob Sinclar Albumi Kronologija Born In 69 » Born In 69

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42