MC

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #
The Best Of

Bookmark

Data

Released Rujan 2008
Format Video
Vrsta Rock / Indie / Alternative rock / Indie rock
Dodano Petak, 14 Listopad 2011
Žanr Alternativ Rock
Broj diskova 1
Edition date Rujan 2008
Država Velika Britanija
Etiketa Parlophone
Tags

Review

Ovaj disk je posljednji dio operacije mužnje para u provedbi diskografske kuće Parlophone pod kodnim nazivom "Evo ti sad kad si van ugovora". Inače, da ne trošite vrijeme i novac; ovaj disk je konceptualno smeće bez dodataka i sa zanimljivim abilitijem da nakon svake pjesme vraća na početni izbornik osim ako se ne odabere Play All. Jedina dobra strana jest grafičko rješenje tog istog izbornika sa TV statikom i izometrijskim prikazom TV prijemnika gdje se pojavljuju kadrovi iz raznih video brojeva koje su ljubljeni Radiohead proizveli od, tamo, Pablo Honey iz 1993. godine do danas kada su frilenseri u okrutnom svijetu skidanja pola svega sa Interneta.

Dok neki izdaju albume povišene glasnoće kao Metallica "Death Magnetic", u Parlophone izbacuje van sirovu kolekciju od dvadeset i jednog spota koja je zapravo dodatak nedavno izašlom istoimenom audio izdanju. Gdje je prije bio ton, tu je sad i slika uz male izmjene u set listi u vidu pjesme Push Pulk/Like Spinning Plates sa The Most Gigantic Lying Mouth of All Time DVD-a koji je, u najmanju ruku, čudno koncipiran; te još par stvari.

Sa unutarnje strane je i popis redatelja koji su dolje popisane spotove i realižirali pa su tako tu i face poput Johnatana Glazera, koji je radio sa U.N.K.L.E. i Massive Attack, još jednim bendom kojemu je problem izdati DVD sa omotom već su lagano na Eleven Promos stavili link na PDF fajl pa si lijepo taj isti omot, u par različitih verzija, isprintajte sami. Da vjerujem u teorije zavjere povjerovao bi u tajnu spregu Epsona, Hewlett – Packarda i napušene družine iz Bristola. Ovako vjerujem samo u lijenost iza popucanih kapilara pod krinkom slobode odabira krajnjeg kupca. Opet neko hipi sranje na djelu.

Nazad na Radiohead; ovo kupiti ako ste kolekcionar. Ako niste, kupite nekom tko jest jer dolazi sezona poklona, a studentska populacija je vjerojatno bez para jer zajedno sa cijenom nafte obično poskupe i ispiti.
 
Antonio Hadrović
Hits 1356

Posljednje predstavljeni jazz albumi

Posljednja 102 albuma