MC

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #
A Life in Pop

Bookmark

Data

Released Listopad 2006
Format Video
Vrsta Pop / Electro / Dance / Electronic
Dodano Četvrtak, 08 Rujan 2011
Žanr Dance-pop
Broj diskova 1
Edition date Listopad 2006
Država V. Britanija
Etiketa EMI
Tags

Review

Prošle godine Pet Shop Boys su napravili malu rekapitulaciju svoje glazbene karijere objavivši DVD izdanje dokumentarca A Life In Pop. I dok je za televizijsko emitiranje pripremljena skraćena inačica od 60-ak minuta, DVD izdanje nudi dokumentarac u potpunoj verziji od 142 minute, koja vješto pokušava sažeti 21 godinu aktivnog stvaralaštva Pet Shop Boysa.

Od prvih početaka pa sve do trenutno zadnjeg albuma "Fundamental", dokumentarac nudi viziju njihove karijere kroz naraciju Neila Tennanta i Chrisa Lowea, ali i razgovore s nekim njihovim suradnicima i obožavateljima kao što su producent Trevor Horn i pjevač Robbie Williams.

Prva polovica njihove karijere (do albuma "Bilingual") odlično je predstavljena, dok su u drugoj albumi stavljeni u drugi plan kako bi se dalo više prostora njihovom mjuziklu "Closer To Heaven" i njihovom soundtracku za film "Battleship Potemkin". To je i jedina mana ovog odličnog dokumentarca koja će zasigurno zasmetati većini fanova popularnog dvojca.

Što se dodataka tiče, tu su glazbeni spotovi za pjesme Miracles i Flamboyant s kompilacije "PopArt", te spotovi za singlove I"m With Stupid, Minimal i Numb s albuma "Fundamental".

Također, na DVD-u je i njihovo prvo televizijsko izvođenje pjesme West End Girls, kao i dva njihova nastupa na BRIT Awardsu, What Have I Done To Deserve This?, koju su izveli u duetu sa Dusty Springfield, i Go West.

A Life In Pop je zasigurno izdanje koje će svi fanovi Pet Shop Boysa htjeti imati u svojoj kolekciji, a u kojem će uživati i svi oni koji se žele upoznati s njihovim stvaralaštvom.

 

Goran Hatala

Hits 637
Pet Shop Boys Video Kronologija Cubism » Cubism

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42