MC

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released Travanj 2006
Format EP
Vrsta Pop / Club/Dance / Contemporary Pop/Rock
Dodano Petak, 07 Listopad 2011
Žanr Rock
Length 43:24
Broj diskova 1
Edition date Travanj 2006
Država SAD
Etiketa Warner Bros. Records
Catalog Number 42916-0
Edition details Datum objave: 11. 4. 2006.; Produkcija: Stuart Price i Madonna; Limitirano izdanje
Tags

Review

Confessions On A Dance Floor je definitivno bio povratak za Madonnu. Nakon mlakog prijema American Lifea, ovaj non-stop pulsirajući dance album je bile energetska injekcija za Madonnino samopouzdanje (jer godine u showbizu nisu prijateljice) ali i za ponovni uspon na top listama jer je Confessions potukao sve rekorde u uspješnosti.

Confessions Remixed je promo remiks album, tiskane tek u 3000 primjeraka koji je služio kao dodatno potkrijepljenje rasplesanosti matičnog mu albuma. Sve remikseve je odradio Stuart Price, dance majstor bez čijih vještina i ljubavi prema glazbi bi Confessions teško toliko dobro zvučao. Na svakom remiksu si je dao drugo ime: Jacques Lu Cont, SDP, Thin White Duke, Papers Faces i Man With Guitar. Raznovrsnost imena kao ni odlični originali na temelju kojih je album nastao nažalost ne mogu spasiti ovaj nezanimljivi album remikseva.

Za razliku od kreativnosti i inovativnosti prethodna dva remiks albuma, treći je u tom području poprilično zakazao. Razvodnjene verzije izvrsnih originalnih verzija traju i po osam minuta a da svoju svježinu gube već u prvih trideset sekundi. Hung Up je izgubljen u dva slična iščitavanja, kao i izvrstan dance Get Together. I Love New York je dosadan i repetitivan, a album spašavaju solidni Sorry i Let It Will Be. Da se razumijemo, i te dvije pjesme su opasno prerazvučene, no inovativna nova ruha donekle ostavljaju dobar dojam.

Srećom pa je ovaj album ipak bio običan promo jer sumnjam da bi naspram maestralnog matičnog albuma mogao ostvariti ikakav uspjeh. Sve što Remixed & Revisited jest, ovaj album nije. Madonnini legendarni remiksevi su ipak ovaj put podbacili.

Ivan Glazer

Hits 1532

Posljednje predstavljeni jazz albumi

Posljednja 102 albuma