MC

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #
Flesh Tone

Bookmark

Data

Released Svi 2010
Format Albumi
Vrsta Pop / House / Dance / Electronic
Dodano Ponedjeljak, 20 Rujan 2010
Žanr Pop
Length 37:41
Broj diskova 1
Edition date Svi 2010
Država SAD
Etiketa Interscope
Tags

Review

 Kelis je uvijek bila dežurna kreativka. Dok smo svi slušali Caught Out There i Milkshake žalili smo što nije veća zvijezda jer njen r'n'b je bio svjetlosne godine daleko od generičkog smeća koje nam već godinama podvaljuju Beyonce i njeni klonovi. U skladu sa slabašnom zvijezdom kojom je sjajila ni albumi se nisu prodavali; čak se i neki hrvatski izvođači mogu pohvaliti većim nakladama. Ako ju ni nakon četiri albuma popularnost ne ide, čemu dalje pokušavati? Nije li bolje ostati mirne duše i raditi glazbu koja nešto vrijedi, a ne se povoditi za trendovima? Kelis izgleda misli da nije.

Promjene u obiteljskom životu su donijele i promjenu zvuka koja je sve samo ne revolucionarna. Očajničko upošljavanje vrućih DJ imena predvođenih Davidom Guettom i Bennyjem Benassijem je učinio da Kelis izgleda kao gošća na vlastitom albumu. Repetitivni beatovi nose album, pjesme su hitoidne, no bile bi i da su na Kelisinom mjestu Guettina miljenica Kelly Rowland, Lady Gaga ili Indira iz Colonie. Zaokret u zvuku je donijelo i zaokret u Kelisinoj osobnosti. Nestala je.

Ne radi se ovdje o lošem albumu. Stvar je u tome da se od Kelis očekivalo puno više i copy/paste trenutne house pomame je linija najmanjeg otpora koja, prema rezultatima prodaje, nije donijela ništa posebno. Nu disko Intro je obećanje u stilu Justicea koje je ostatkom albuma odmah razvrgnuto. Svaka od ovih pjesama jest klupski hit na prvu, ali glazba koju vrte klubovi nekako rijetko završava na repeatu slušanja u intimnoj atmosferi.

Cijeli album je opterećen sampleovima koji dobro zvuče u slučaju Acapelle i Emancipate, no sve skupa je prekalorično da bi se slušalo više puta. Osim tog, zvjezdani gosti nisu Kelis u goste donijeli ništa toliko novo. Guetta je praktički isti piano start When Love Takes Over upakirao u Scream, a ni ostatak beatova nisu nepoznati s One Love. Ovaj Kelisin Milkshake ima najslabiji okus od onih koji je radila danas, a konzumirat će ga ljudi u klubovima kojima je tako svejedno o čemu se radi. Za ostale nema razloga da idu u Kelisino dvorište.

Hits 1035
Kelis Albumi Kronologija Food » Food

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42