MC

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released Studeni 2006
Format Kompilacije
Vrsta Alternative dance / Alternative/Indie Rock / Alternative Pop/Rock / Club/Dance / Dance-Pop / Adult Alternative Pop/Rock / Urban / Dance-Rock
Dodano Četvrtak, 27 Travanj 2017
Žanr Pop-Rock
Length 1:15:06
Broj diskova 1
Edition date Studeni 2006
Država Europa
Etiketa Columbia / Menart
Catalog Number 88697019962
Edition details objavljeno: 6.11.2006.; producenti: Matt Johnson, Jay Kay, Karen Kay, Mike Neilson, T. Smith, Mike Spencer i Al Stone; snimano: 1992. - 2006.
Tags Columbia Menart Mike Spencer Jamiroquai Al Stone T. Smith Mike Neilson Karen Kay Jay Kay Matt Johnson

Review

Skupina Jamiroquai svjetski je proboj ostvarila singlom Virtual Insanity, koji je postao i jedan od njihovih trade-markova ističući karizmu njihova pjevača Jay Kaya. Čini se da je došlo vrijeme za rekapitulaciju jednoga dijela njihove glazbene karijere jer je pred nama High Times Singles 1992-2006, kompilacija njihovih najvećih hitova iz navedenog razdoblja.

Osigurano je prisustvo dva nova singla Runaway i Radio, što će zasigurno obradovati obožavatelje i navesti ih da ovom kompilacijom upotpune kolekciju, a još jedan plus je i pjesma Deeper Underground, koja je dosad bila prisutna jedino na soundtracku filma Godzilla. Od singlova bih posebno istaknuo Cosmic Girl, Alright,Space Cowboy, Canned Heat, Little L i Love Foolosophy kao najbolje predstavnike uspjeha ovog funk banda.

Vremenski period naveden u naslovu kompilacije sugerira da će sljedeća kompilacija sadržavati nove pjesme u novom vremenskom razdoblju, no ne treba biti previše siguran budući da su izdavačke kuće sklone izdavanju novih kompilacija najvećih hitova koje se ne nadovezuju na prijašnje. Najbolji nedavni primjer je George Michael sa Twentyfive .

Ipak, nema razloga da fanovi jedinstvenog Jamiroquaia, a i ostali ne nabave ovaj originalan presjek karijere banda koji je svoje vještine pokazao i na hrvatskom teritoriju osebujnim nastupom u pulskoj Areni.

Goran Hatala

Hits 976

Posljednje predstavljeni jazz albumi

Posljednja 102 albuma