MC

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released Lipanj 2007
Format Albumi
Vrsta Electro
Dodano Nedjelja, 06 Studeni 2011
Žanr Dance-pop
Length 48:40
Broj diskova 1
Edition date 2007
Država Francuska
Etiketa Virgin Music / Dallas Records
Tags

Review

 

Jedan od najkomercijalnijih i najpoznatijih house DJ-a danas je upravo francuski DJ David Guetta i moram priznati da je to s razlogom. Njegove pjesme su izuzetno zarazne i plesne, pa svatko tko imalo tolerira tu vrstu muzike je kad tad bio zaražen nekom od Guettinih pjesama ili, ako već nije bio zaražen je bar malo cupkao u nekom klubu dok je svirala neka od njegovih pjesama.
Album Pop Life je treći album Davida Guette i čini mi se da će biti njegov album s najviše hitova do sada. Pjesme koje su skinute kao singlovi s ovog albuma su Love Is Gone (prvi singl izbačen s albuma), zatim je kao singl izbačena pjesma Baby When The Light (koja je vokalna suradnja s Cozi), a kao treći singl je izbačena pjesma Delirious, suradnja s Tarom McDonald. Uz nabrojane službene singlove, ultimativni hit prošlog ljeta je bila njegova pjesma Love Don"t Let Me Go (Walking Away) u suradnji s Egg-om.
 
Inače, ne smije se zaboraviti ni Guettin vjerni suradnik Chris Willis, bez kojeg Guettini hitovi ne bi bili prepoznatljivi. Dovoljno je samo se sjetiti Love Is Gone i zamisliti kako bi to zvučalo bez Willisa i odmah ćete doći do zaključka da je i vokal poprilično bitan faktor Guettinog uspjeha.
 
A sada malo više o albumu... Album je izašao još u svibnju 2007., ali eto tek se sada radi njegova recenzija, ali nije kasno jer Guetta još nije izbacio sve adute s albuma Pop Life. Album sadrži 14 pjesama plus što se uz Opendisc „otključavaju“ razni dodaci poput pjesama i ostalih zanimljivosti. Na albumu su suradnje s njegovim stalnim suradnikom Chrisom Willisom, a osim njega tu su i Cozi, Steve Angello i Sebastian Ingrosso koji su bili suradnici na pjesmi Everytime We Touch, zatim Tara McDonald, El Tocadisco (na pjesmi Tomorrow Can Wait), JD Davis, Juliet te Thailand.
 
Meni osobno najdraža pjesma s albuma je Love Don"t Let Me Go (Walking Away) u koju sam se zaljubila na prvo slušanje. Kada se malo bolje analizira, jasno je da je pjesma zapravo najobičniji pjesmuljak, međutim, Guetta ima tu sposobnost ili moć, ne znam ni kako bih to nazvala, da stvori zarazne pjesme uz koje ćete jednostavno poželjeti zaplesati. Osim te pjesme, jedna od zaraznijih je i Love Is Gone, pa nije ni čudo da je bila izbačena kao prvi singl jer je stvarno bila dobra uvertira za ovo što je uslijedilo.
 
Nekako sam pokušala predvidjeti koje će još pjesme biti hitovi, ali iskreno, nisam uspjela u tome. Razlog – sve su jednako zarazne i plesne i samo čekaju da postanu glavni hit ljeta. Sve u svemu, Guetta ima vremena za novi album jer će ovaj, prema svemu sudeći, biti još dugo aktualan. 
 
Nives Banjšak
Hits 900
David Guetta Albumi Kronologija One Love » One Love

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42