MC

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released Kolovoz 2009
Format Albumi
Vrsta House / Dance
Dodano Srijeda, 28 Rujan 2011
Žanr Dance-pop
Length 55:18
Broj diskova 1
Edition date 2009
Država Francuska
Etiketa Positiva / Virgin
Tags

Review

 

Nikad niti jedan DJ nije bio toliko prijateljski raspoložen prema komercijalnijim top listama kao što je to David Guetta. Već od prvog hita The World Is Mine jasno je da je Guetta sposoban stvoriti punokrvni pop/dance hitove koji mogu rasplesati i osigurati dovoljnu količinu pjevnosti i melodičnosti za razliku od pojedinih Guettinih kolega koji u house žanru ipak previše podilaze ritmu te postaju suhoparni.
 
Drugo Guettino ostvarenje svežanj je hitova potpomognut aktualnim imenima kao što su Kelly Rowland, Will.I.Am i Akon. Iako je sve što Akon dotakne glazbeni brodolom neporecivo je da je Sexy Bitch jedan od najjačih hitova plesne sezone 2010. Kelly Rowland je u sve tri kolaboracije jako dobra. Od ipak neiritantne meketavosti When Love Takes Over prema nešto dubljima It's The Way You Love Me i Choose, Rowland pokazuje da je nepravedno bačena u sjenu nakon solidne karijere ostvarene prije nego što je zavladala Beyonce.
 
Veći dio albuma su bombe za plesne podije, no ono što je odlično je to što nisu prilagođene samo partijanerski orijentiranim klubovima nego će ostvariti i jako dobar prijem u žanrovski svestranijim klubovima. U trenutnoj pomami za electropopom Guettin pop house koktel se čini nevjerojatno kompatibilnim i ne treba sumnjati u uspjeh ovog albuma.
 
Dosadnih trenutaka nažalost ima. Gettin Over malo previše podsjeća na megahit Love Is Gone, a suradnja s Estelle u naslovnoj pjesmi albuma bi lako plesni podij mogla pretvoriti u spavaonicu. Ništa bolji nije ni razvikani remiks I Gotta Feeling. Ionako slab hit Black Eyed Peasa se dodatno razvodnjuje te gubi ikakav vanklupski interes koji bi pjesma mogla izazvati.
 
Ipak, unatoč nezanemarivom broju slabih točaka moram reći da je David Guetta ovim albumom napravio veliki korak ispred ostalih house kolega. Vrh nije još uvijek zauzeo, no nije ga nerealno očekivati. Ovo je tek drugi Guettin album i opravdano je prije davanja krune ipak zatražiti još.
 
David Guetta
Hits 867
Poplife « Poplife David Guetta Albumi Kronologija Nothing But The Beat » Nothing But The Beat

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42