Kazalište i film

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

tres

Zagrebačko kazalište Trešnja za završetak školske godine nudi raznolik i besplatan program - predstavu, virkanje iza kazališnih kulisa, posjet satu baleta.

U sklopu Dana otvorenih vrata, 16. i 17. lipnja, održat će se nagradni natječaj za male kreativce, izvest će se predstava „Najotmjeniji div u gradu“, nastala prema priči Julije Donaldson, a posjetitelji će moći posjetiti sat baleta i sudjelovati u programu „U kazalištu o kazalištu“ te zaviriti u sve dijelove kazališta koji inače nisu dostupni javnosti.

Zbog ograničenog broja mjesta, ulaz na predstavu i program „U kazalištu o kazalištu“ bit će omogućen uz predočenje kupona koji se sat vremena prije početka može preuzeti na blagajni kazališta.

U prvom tjednu ljetnih školskih praznika u Trešnji će započeti  ljetni baletni kamp „Trnoružica u Trešnji“. Prilika je to za sve malene ljubitelje baleta da se okušaju u plesu, jer za upis na radionice nije potrebno predznanje.

Pod vodstvom tri voditeljice iz Male performerske scene, polaznici će se upoznati s klasikom baletne literature, „Trnoružicom“ P. I. Čajkovskoga, te naučiti koreografiju prilagođenu njihovom uzrastu.

Kamp će trajati od 18. do 21. lipnja. Za ogledni sat djevojčice će na dar dobiti baletni tutu i cvjetnu tijaru, a dječaci kostim princa.

Raspored i podrobne informacije o upisima na radionice nalaze se na poveznici https://www.kazaliste-tresnja.hr/docekaj-ljeto-u-tresnji/.

PROGRAM:
16. i 17 lipnja – DANI OTVORENIH VRATA U TREŠNJI
Subota, 16. lipnja
10,00 sati – kreativni nagradni natječaj i druženje u igraonici
10,00 sati – otvoreni sat baleta u baletnoj dvorani
11,00 sati – predstava Najotmjeniji div u gradu (uzrast: 2+ godine)
12,00 sati – otvoreni sat baleta u baletnoj dvorani

Nedjelja, 17. lipnja
17,00 sati – otvoreni sat baleta u baletnoj dvorani
18,00 sati – program U kazalištu o kazalištu (trajanje – oko dva sata)