Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svijeće i senzualno donje rublje predstavljaju srce ugođaja noći i romanse dvoje zaljubljenih. Ne možemo ignorirati naše najbitnije osjetilo, a riječ je o sluhu. Poznati i popularni poput Khloe Kardashian priznali su kako imaju set listu pjesama posvećenu seksu, a stručnjaci sa stranice thedozyowl.co.uk. željeli su saznati koji glazbenici najviše upotrebljavaju senzualne riječi povezane sa spavaćom sobom u svojim pjesama.

Stručnjaci iz thedozyowl.co.uk analizirali su Top 10 pjesama svih glazbenika s Billboardove „Top 50 liste najboljih glazbenika svih vremena“ i najuobičajene riječi povezane sa spavaćom sobom bile su:

1. Ljubav (1284 spominjanja)
2. Poljubac (164 spominjanja)
3. Ševa (129 spominjanja)
4. Krevet (48 spominjanja)
5. Vagina (41 spominjanje)
6. Seks (27 spominjanja)
7. Penis (16 spominjanja)
8. Spavaća soba (10 spominjanja)

Glazbenici opsjednuti spavaćom sobom

Na prvom mjestu našla se Queen B sa 123 spominjanja spavaće sobe. Pjevačica Beyonce dosegla je 95 spominjanja ljubavi, 12 spominjanja poljupca, 10 spominjanja ševe, tri spominjanja kreveta i jedno spominjanje penisa, vagine i seksa. Nakon što je zakupila privatni striptiz klub za rođendan svoga muža repera Jay-Zja, nije ni čudo da pjevačica zna stvar ili dvije o „podizanju“ temperature u spavaćoj sobi.

Grupa The Supremes našla se na drugom mjestu sa 103 spominjanja spavaće sobe u svojim pjesmama. Za razliku od Queen B, The Supremes su koristili samo dvije od ukupno 10 riječi povezanih sa spavaćom sobom: samo su riječi ljubav (102 puta) i poljubac (jedan put) bile spomenute kroz sve analizirane pjesme.

Treće mjesto zauzela je pjevačica Whitney Houston s pjesmom Queen of the Night sa 87 spominjanja kroz sve analizirane pjesme. Kao i The Supremes, i Whitney Houston je koristila samo dvije riječi: ljubav (86 puta) i poljubac (samo jednom).

bedroom

Na četvrtom mjestu našao se pjevač Drake sa 66 spominjanja spavaće sobe kroz pjesme, s riječima: ljubav (48 puta), penis (10 puta) i poljubac, penis, vagina, seks i spavaća soba (samo jednom).

Peto mjesto zauzeli se rockeri Bon Jovi sa 63 spominjanja. Ljubav su spomenuli 45 puta, krevet 13 puta i poljubac 5 puta. Uz njih je peto mjesto podijelila i pjevačica Rihanna s također 63 spominjanja spavaće robe. Koristila je sljedeće riječi: poljubac (24 puta), ljubav (17 puta), seks (15 puta) i ševa (7 puta).

Na šestom mjestu našao se muž već spomenute Beyonce, pop dive, a riječ je o reperu Jay-Zju. Kod njega se spavaća soba spominjala 62 puta, a konkretno riječi ševa (36 puta), ljubav (21 put), poljubac i vagina (dva puta) i krevet (samo jednom).

Na sedmom mjestu našao se reper, tekstopisac i producent Eminem sa 60 spominjanja. Kod njega je bila najviše spominjanja riječi ševa (39 puta), zatim ljubav (10 puta), krevet (5 puta), penis (4 puta) te poljubac i seks (jednom).

Osmo mjesto zauzeo je pjevač Usher sa 57 spominjanja spavaće sobe kroz svoje pjesme. Koristio je riječi ljubav (26 puta), poljubac (23 puta), ševa (4 puta) te vagina i krevet (dva puta).

Na devetom mjestu našao se legendarni Prince sa 58 spominjanja. Najviše je koristio sljedeće riječi: ljubav (28 puta), vagina (23 puta), krevet (dva puta) te poljubac, penis i seks (samo jednom).

Na posljednjem 10. mjestu ove liste našao se pop rock bend Maroon 5 sa 51 spominjanja. Voljeni od strane žena, nije ni čudo da su se momci našli na ovoj listi, sa 48 spominjanja riječi ljubav, dvaput spomenute riječi ševa i jednom spomenutog kreveta.