Festivali
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Čekao se godinu dana, da bi trajao svega tri dana. Od kojih su dva MSF dana već iza nas, ali kakva dva dana... uh, kakav li se samo ritam noći desio u Mostaru drugog dana festivala.

Večer broj dva je otvorio Z++ redanjem svojih hitova Kabriolet, Magija, Crno + Zlatno, da bi pedesetominutni set jednoglasnog pjevanja s publikom bio zaokružen hitom Ljeto već je gotovo.

MSF 2 result

Nabrijan kao i uvijek, na stage je potom, kao da uskače u ring, uletio Smoke Mardeljano. Fajterski je odradio svoj set, bila je to stara škola repa za mnoštvo oduševljenih fanova u prvim redovima. Smoke je još jednom pokazao koja je to definicija pravog MC-ja.

ms

Atmosfera je došla do vrhunca kad su na stage izašli Prljavci. U formi kao i svih prethodnih 45 godina karijere, Prljavo Kazalište je nastup otvorilo s Ipak. Bodalec je gestikulirao za mikrofonom proživljavajući svaki stih, Houra je prašio gitaru, dok je bend tutnjao kroz sve te veličanstvene hitove. Oduševljena publika je pružala ovacije, skakala i zviždala, palila baklje, da bi se na Marini na stage probile djevojke, otpjevavši pjesmu s bendom. Neumorni Prljavci su veličanstveni nastup završili s Mi plešemo.

Prljavo kazalište 2 result

Bogata druga večer Mostar Summer Festa je završila fenomenalnim nastupom Repetitora. Beogradska trojka je moćna alt-rock mašina koja je na parter Kantarevca donijela zvuk što ruši sve pred sobom. Njihov nastup je bio savršena rock svetkovina, završena s brutalnim rifovima Kosti i kože.

- Hoću da živim na festivalu!, kazala nam je Petra, mostarska studentica, inače iz Metkovića.

Repetitor result

Program večerašnje finalne večeri će otvoriti Živac Maradona koji na fest donosi žilet oštru liriku bez dlake i pardona, potom će šou nastaviti urnebesna trojka Frenkie, Kontra, Indigo. Nakon njih premijerno se na stage Mostar Summer Festa penje pančevački duo Buč Kesidi – najveća regionalna rock atrakcija posljednjih godina, što je savršena uvertira za legendarnu nišku Galiju koja nam donosi pregršt hitova uz koje smo rasli i voljeli. Točku na i 10. MSF-a će staviti Krankšvester uz potpunu slobodu da njihov rep šou bude namjerno vulgaran, provokativan, satiričan i sarkastičan.

Z result

Inex Cirkus Teatar result

Festivalska vrata danas se otvaraju u 19h, a ulaznice je moguće kupiti na samom ulazu u festivalsku zonu ili putem linka kupikartu.ba.

IzvještajiHard Place proslavio 12-i rođendan


Klasična hrvatska četvorka +2 u Splitu


Partibrejkers obilježili velikih 40 godina


2Cellos se u rasprodanoj Areni


Kings of Convenience na tvrđavi sv.Mihovila


Pips, Chips & Videoclips na Šalati


Urban&4 na Sunčanoj strani Prisavlja


Hélène Grimaud nastupila na Ljubljanskom festivalu


Hladno pivo nastupilo u Karlovcu


Pixies na Zagrebačkom velesajmu


Kries dobro „izgorio“ u solinskoj Gradini


Vatra i Urban&4 na Danima piva


Richard Bona i „napolitanska mafija“ osvojili Makarsku


Švedski desant na Abbaziu


Tame Impala u Puli


Održan je kultni Viva La Pola! festival


Prepun amfiteatar u Puli ugostio legendarne Arctic Monkeys


Vlajternativa opet pobjeđuje


Amira Medunjanin u Puli


S.A.R.S. i Bajaga s instruktorima na Adria Summer Festivalu