Festivali
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Masu dobra muzika, masu dobar đir i masu dobre energije obilježilo je prvo izdanje festivala Mudri Brk u Jelsi na otoku Hvaru 29. i 30. srpnja ove godine! Jelšansko Ljetno kino, Zen Beach Bar i klub Villa Verde bili su domaćini prvog izdanja festivala, koji je u samome startu dobio epitet najopuštenijeg festivala na Jadranu, a organizatori su odmah najavili i drugo izdanje za 2023. godinu.

Irena Žilić, Kopito, Ministranti, Neon Wife, Miriiam, The Splitters, Banana Zvuk, Boo Dale, The Marshmallow Notebooks te DJ Borovich i KLFM ekipa rasplesali su publiku u dva koncertna dana u Ljetnom kinu Jelsa, a posebno iznenađenje za sve bili su DJ Svemir i DJ Čemer, najmlađi sudionici prvog Mudrobrkog festivala.

mbf

Sedmogodišnji DJ Svemir oduševio je okupljene pred pozornicom Ljetnog kina Jelsa svojim besprijekornim poznavanjem glazbe, posebno zbog toga što je glazbu puštao s gramofonskih ploča, a ovo mu je bio premijerni nastup. Šesnaestogodišnji DJ Čemer također je premijerno nastupio pred publikom i predstavio svoj tvrdi DJ repertoar, a obojica DJ-eva su dobila i rezidenciju na festivalu Mudri Brk te će biti dio lineupa i sljedeće godine.

Dnevni program odvijao se na plaži Zenčišće, u Zen Beach Baru, gdje su osim DJ programa bile organizirane radionice za mlađe i starije, čišćenje plaže i podmorja, koje su naišle na veliki interes. After partiji su uz Boo Dalea i Banana Zvuk dali sjajno finale svakom danu festivala u predivnom ambijentu kluba Villa Verde.

MBF prvi dan 84 of 161 result

"Prva godina Mudri Brk Festivala je prošla iznad naših očekivanja. Naša namjeru da predstavimo masu dobru muziku i da napravimo masu dobar đir, prema prvim dojmovima posjetitelja i prijatelja je pala na plodno tlo. Prva je godina i imamo toga za popravljati, oko nekih stvari ćemo biti pametniji, ali vjerujemo da je publika uživala u odličnim koncertima, opuštenoj atmosferi i dobrom điru. Jer mi stvarno jesmo. Hvala svima koji su nam nesebično pomogli u organizaciji, svima koji su nam dali ruke od najmanjih do najvećih stvari, svim bendovima koji su pristali nastupiti ove godine, Turističkoj zajednici Jelsa i Općini Jelsa, Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, svim sponzorima, svim prijateljima koji su nas došli podržati iz različitih dijelova Hrvatske i susjedstva, svoj lokalnoj ekipi koja nam je dala podršku za neki novi đir u Jelsi na Hvaru, svima koji su širili usmenu predaju. Vidimo se sigurno i iduće godine", istaknuli su organizatori festivala.

Drugo izdanje festivala Mudri Brk održat će se 28. i 29. srpnja 2023. godine u Ljetnom kinu Jelsa, a već su najavljeni DJ Svemir i DJ Čemer. Detalje o svemu organizatori će najaviti u narednim mjesecima.

IzvještajiStereo MC's – instant povratak u 90-e


Hardcore džumbus u Dva Osam


Vatra nastupila na Burger Festivalu


Nurnberg pohodio Močvaru


Split at Night Jazz Festival - Dan četvrti


Split at Night Jazz Festival - Dan treći


Manu Chao nastupio u Osijeku


Split at Night Jazz Festival - Dan drugi


Nezaboravan glazbeni doživljaj u zelenom perivoju pod okriljem zvijezda


Split at Night Jazz Festival - Dan prvi


Aerodrom i Piloti u Tvornici


Let3 ŠČpektakl na Šalati


Bajaga i Instruktori zatvorili festival S okusom soli


Vlatko Stefanovski na noge digao splitsku publiku


She Wants Revenge u Močvari


IDEM i Svemirko – Pozdrav KSET-u


Vlatko Stefanovski na noge digao splitsku publiku


Kult plave kamenice u Cvjećarni


Gipsy Kings latino ritmovima rasplesali Gripe


u godini 2023. dogodila se jazz berba za pamćenje